Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Co turpina dominēt Turcijas čempionātā; neatpaliek arī Regža

Jānis Celmiņš

Pļaviņš un Co turpina dominēt Turcijas čempionātā; neatpaliek arī Regža
Mārtiņš Pļaviņš un Murats Giginoglu
Foto: tvf.org.tr

Jau trešo uzvaru Turcijas ziemas čempionāta posmā izcīnījis Mārtiņš Pļaviņš ar savu turku pārinieku Muratu Giginoglu, kuri finālā divos setos (2:0) pieveica savus principiālākos pretiniekus no „Ziraat Bankasi” kluba.

Jau ziņots, ka Pļaviņš un Giginoglu, kuri Turcijas ziemas čempionātā pārstāv „Halkbank” kluba krāsas, pārliecinoši aizvadīja regulāro turnīru un uzvarēja arī pirmajos divos turnīra otrās kārtas posmos. Vakar un šodien risinājās trešais no sešiem otrās kārtas turnīriem un atkal finālā spēlēja „Halkbank” un „Ziraat Bankasi”. Arī šoreiz veiksmīgāki bija Pļaviņš un Giginoglu, triumfējot divos setos.

Tikmēr cita mūsu pludmales volejbolista Haralda Regžas pārstāvētā „Balnak” komanda vispirms pusfinālā atzina „Halkbank” pārākumu, bet cīņā par trešo vietu ar 2:1 pieveica „Besiktas” komandu.

Pateicoties šīm uzvarām „Halkbank” klubs spēris vēl vienu soli tuvāk Turcijas čempionu titulam, bet „Balnak” saglabā labas cerības uz trešo vietu kopvērtējumā.

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!