Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš / Šmēdiņš kvalifikāciju sāks ar spēli pret portugāļiem

Krišs Upenieks

Pļaviņš / Šmēdiņš kvalifikāciju sāks ar spēli pret portugāļiem
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš rīt uzsāks cīņu par iekļūšanu Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā. Kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē latvieši tiksies ar Portugāles duetu Pedrosu / Gašperu.

Pēc izcīnītās 25. vietas Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notikušajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas posmā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš vēl aizvadītajā svētdienā paspēja piedalīties ''King of the beach'' turnīrā Dubultos, kurā Mārtiņš Pļaviņš izcīnīja otro vietu, bet Jānis Šmēdiņš palīdzēja Aleksandram Samoilovam tikt pie ''Pludmales Karaļa'' titula.

Šonedēļ Mārtiņš ar Jāni piedalīsies Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošajā FIVB ''Grand Slam'' sērijas posmā. Arī šīs turnīrs mūsējiem jāsāk no kvalifikācijas turnīra, kurā Latvijas duets ir izsēts ar septīto numuru. Kvalifikācijas pirmajā kārtā latviešiem būs jātiekas ar portugāļiem Pedrosu / Gašperu (26.).

Mačs starp Latvijas un Portugāles pludmales volejbola duetiem norisināsies uz piektā korta, kas nozīmē, ka videotiešraidē šo spēli vērot nevarēs. Spēles sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika.

Ja mūsējiem kvalifikācijas pirmajā kārtā izdosies izcīnīt uzvaru, tad par vietu šī turnīra pamatsacensībās Latvijas duets spēlēs ar Austrālijas duetu Boēmu / Kapu (23.) vai Šveices duetu Šnideru / Gabatulēru (10.).

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...