Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Zaudējām pretiniekiem, kurus bija jāapspēlē"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Zaudējām pretiniekiem, kurus bija jāapspēlē"
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: cev.lu

„Uzskatu, ka turnīru kopumā aizvadījām ar mīnus zīmi. Bija jāizcīna vismaz piektā vieta un mums uz to bija visas iespējas. Zaudējām pretiniekiem, kurus ir jāapspēlē, līdz ar to augstāk par devīto vietu diemžēl netikām,” uz aizvadīto Eiropas čempionātu pludmales volejbolā atskatās Mārtiņš Pļaviņš.

Atgādināsim, ka 2012. gada Eiropas čempionātu Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš noslēdza 9. vietā. Pēc atgriešanās mājās Pļaviņš bija kritisks par dueta parādīto sniegumu Hāgā. „Uzskatu, ka nedrīkstējām zaudēt poļiem. Ja būtu viņus apspēlējuši, iespējams, turnīrs būtu izvērties pavisam citādāk. Turklāt turnīru noslēdzām ar vēl vienu nepiedodamu zaudējumu vāciešiem, abām šīm manis minētajām komandām mēs nedrīkstējām zaudēt. Jā, laika apstākļi bija slikti, bet tādas atrunas nevienu neinteresē. Mēs šādā aukstuma un vēja nevaram paradīt tādu rezultātu, kādu paši no sevis gaidām. Kur nu vēl rezultātu, kādu no mums gaida citi,” kritisks pēc Eiropas čempionāta ir Mārtiņš Pļaviņš.

„Šajā turnīrā bija tikai viens pozitīvs moments. Mēs apspēlējām Krievijas duetu un līdz ar to viņi neuzlaboja savas pozīcijas olimpiskajā reitinga. Iespējams, ka tā bija otrā svarīgākā spēle šosezon,” labo pēc turnīra cenšas izcelt Pļaviņš.

„Situācija olimpiskajā reitingā paliek arvien karstāka un pēdējos divos turnīros būs cīņa par katru laukuma centimetru, spriedze tikai pieaugs,” notikumus nākamajos divos Pasaules kausa posmos (Maskavā un Romā) prognozē Mārtiņš. Kā zināms, tad tieši pēc Romas turnīra (17. jūnijs) kļūs zināmas 16 Londonas olimpisko spēļu dalībkomandas.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-03 16:58, pirms 12 gadiem
kāds tagad ir ranga kopvērtējums?

  +1 [+] [-]

, 2012-06-03 17:02, pirms 12 gadiem
MrBayerns rakstīja: kāds tagad ir ranga kopvērtējums?
jaunais reitings tiks publicēts rīt! tad arī spriedīsim...

     [+] [-]

, 2012-06-03 21:06, pirms 12 gadiem
Norvēģi paņēma bronzu,tā ka tie jau būs tuvu...

     [+] [-]

, 2012-06-04 01:15, pirms 12 gadiem
FIVB

jaunais reitings... izskatās cerīgi! Plavins-Smedins - 12 ; Samoilovs-Sorokins - 14 vieta