Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Samoilovs un Šmēdiņš netiek galā ar brazīliešiem un spēlēs par bronzu

Samoilovs un Šmēdiņš netiek galā ar brazīliešiem un spēlēs par bronzu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš Pasaules tūres posmā Varšavā ar 19:21 un 15:21 piekāpās brazīliešu duetam Evandru un Felipem, kas nozīmē, ka rītdien būs jāaizvada spēle par bronzas medaļām un trešo vietu.

Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam šī bija jau trešā spēle šodien un abās pirmajās bija izcīnītas pārliecinošas, kas ļāva kvalificēties pusfinālam. Taču tajā pretim stājās jau ļoti augstas klases pretinieki – brazīlieši Evandru un Vitoru Felipi. Titulētais Evandru, kurš ir pašreizējais pasaules čempions, iepriekšējo pusotru sezonu spēlēja kopā ar Andrē, bet ar Vitoru Felipi tagad aizvada tikai otro turnīru.

Tas netraucēja Brazīlijas duetam jau pašā mača sākumā izvirzīties vadībā, iegūstot 2-4 punktu pārsvaru. Ar labiem panākumiem servēja Evandru, tiesa, par viņa servēm radās arī diskusijas, jo tika aizrādīts, ka viņš mēdz kāpt uz līnijas, par ko gan tiesneša reakcija nesekoja.

Tehniskajā pārtraukumā ar 12:9 vadībā devās brazīlieši, un pēc tam sekoja vēl viens latviešiem nelabvēlīgs tiesneša lēmums, kad pēc konsultācijas ar līnijtiesnesi punkts tika atdots brazīliešiem. Pašās seta beigās Samoilovam un Šmēdiņam izdevās gandrīz atspēlēties un pietuvoties līdz 19:20, taču vēl vienu setbumbu atspēlēt neizdevās un nācās zaudēt ar 19:21.

Otrajā setā ritēja līdzīgs scenārijs, un Samoilovam uzbrukumos joprojām bija grūtības izdarīt sitienus garām garajam Evandru. Taču brazīliešiem atrauties daudz tālāk neizdevās Felipes pāris kļūdiņu dēļ, un seta vidū pēc Samoilova bloka latvieši pietuvojās līdz 12:13. Bet ātri vien brazīlieši ar savu stabilo spēli blokā un aizsardzībā atjaunoja četru punktu pārsvaru un seta beigās vairs nekādu intrigu nepieļāva, uzvarot ar 21:15.

Otrā pusfinālā sacentīsies poļu duets Losjaks un Kantors un nīderlandieši Brouvers un Mēuvsens. Samoilovs un Šmēdiņš rītdien bronzas mačā, kura sākums paredzēts 15:50, spēkosies ar otra pusfināla zaudētājiem.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball

.

, 2018-06-30 18:53, pirms 6 gadiem
Diemžēl, bet bez variantiem.
, 2018-06-30 18:55, pirms 6 gadiem
Nu neiet mums ar pirmo reitinga desmitu...
, 2018-06-30 19:38, pirms 6 gadiem
artis3711 rakstīja: Nu neiet mums ar pirmo reitinga desmitu...
Ko nozīmē neiet. Cik ir meistarības tik ir!
, 2018-06-30 20:22, pirms 6 gadiem
artis3711 rakstīja: Nu neiet mums ar pirmo reitinga desmitu...
Jā totāla neveiksme , Top10 tikai 2 latviešu pāri ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-30 21:57, pirms 6 gadiem
Biju klātienē. Jā, variantu īsti nebija. Garo mello ar 2,10m apspēlēt ne blokā, ne uzbrukumā neizdevās.
, 2018-06-30 23:10, pirms 6 gadiem
Es arī biju klātienē. Mūsējie var ūdeni pienest.
, 2018-07-01 09:23, pirms 6 gadiem
Ko jūs te čīkstat?! Turnīru ir daudz, spēles tajos - ar lielu intensitāti. Un, ja paskatās uz to visu reāli (nevis tikai bļauj, ka mūsējie nav nekam derīgi, ja nedabū 1.vietu), tad ir skaidrs, ka jebkura komanda var uzvarēt jebkuru. Ļoooooti daudz izsaka blakusapstākļi un banāla veiksme.
Malači čaļi! Tā turpināt! Mums ir dēļ ko aizbraukt vismaz līdz Polijas posmam un izbaudīt augstākā līmeņa p-volejbolu klātienē!
Vēlos piebilst, ka paši puiši (visi, ne tikai sam/šme) ir atsaucīgi - labprāt nofočējas un parunā ar jebkuru savu atbalstītāju.
Veiksmi cīņā par medaļu!!!
, 2018-07-01 10:08, pirms 6 gadiem
Peecis30 rakstīja: Ko jūs te čīkstat?! Turnīru ir daudz, spēles tajos - ar lielu intensitāti. Un, ja paskatās uz to visu reāli (nevis tikai bļauj, ka mūsējie nav nekam derīgi, ja nedabū 1.vietu), tad ir skaidrs, ka jebkura komanda var uzvarēt jebkuru. Ļoooooti daudz izsaka blakusapstākļi un banāla veiksme.
Malači čaļi! Tā turpināt! Mums ir dēļ ko aizbraukt vismaz līdz Polijas posmam un izbaudīt augstākā līmeņa p-volejbolu klātienē!
Vēlos piebilst, ka paši puiši (visi, ne tikai sam/šme) ir atsaucīgi - labprāt nofočējas un parunā ar jebkuru savu atbalstītāju.
Veiksmi cīņā par medaļu!!!
Kas nu ir tas ir-uz fotosesijām viņi ir naski . Nav jau runa par vietām kā tādām,bet par spēles kvalitāti,ko nevēlies redzēt . Nevar salīdzināt tos čaļus ,kas divus gadus bija Olimpā ,ar šodienas komandu . Šmēdiņš vakar izskatījās kā smaga vezuma vilcējs...
, 2018-07-01 10:18, pirms 6 gadiem
artis3711 rakstīja: Kas nu ir tas ir-uz fotosesijām viņi ir naski . Nav jau runa par vietām kā tādām,bet par spēles kvalitāti,ko nevēlies redzēt . Nevar salīdzināt tos čaļus ,kas divus gadus bija Olimpā ,ar šodienas komandu . Šmēdiņš vakar izskatījās kā smaga vezuma vilcējs...
Tas jau ir tas stāsts par biežajiem turnīriem un daudzjām spēlēm. Vakar viņš bija tāds, aizvakar - ļoti labs. Nevar visu laiku uzturēt sevi vienā līmenī - ne fiziski ne, emocionāli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.