Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Nečiporuka/Deisa nepārvar PČ kvalifikāciju

Nečiporuka/Deisa nepārvar PČ kvalifikāciju
Eva Deisa
Foto: fivb.org

Portugāles pilsētā Porto sācies pasaules U19 čempionāts pludmales volejbolā. Tā pamatturnīrā Latviju pārstāvēs vien divi pāri, jo šodien kvalifikācijas barjeru nespēja pārvarēt Paula Nečiporuka un Eva Deisa, izstājoties jau pēc pirmās kārtas.

Ja Latvijas duets Enija Bidzāne/Alise Pētersone čempionātā varēja iesaistīties no pamatturnīra, tad Paulai Nečiporukai un Evai Deisai līdz pamatturnīram bija jāpārvar kvalifikācijas turnīra trīs kārtas. Pirmajā no tām latvietēm bija potenciāli vājākās pretinieces, austrietes Lēna Egendorfere un Ilona Kiss.

Cīņa starp Latvijas un Austrijas duetiem izvērtās visai spraiga. Pirmajā setā Nečiporuka un Deisa vien seta galotnē preta uzvarēt pretinieces ar rezultātu 21:19. Turpinājums gan izvērtās pagalam neveiksmīgs. Otrajā setā austrietes sagrāva pretinieces ar rezultātu 21:12, kas uzvarētāju lika noskaidrot trešajā setā. Arī tajā labāk nospēlēja Egendorfere un Kiss, svinot uzvaru ar 2-1 (19:21, 21:12, 15:11) un izbeidzot Nečiporukas un Deisas dalību šajā pasaules čempionātā.

Līdz ar to pasaules U19 čempionātā pludmales volejbolā turpinās startēt jau minētās Enija Bidzāne/Alise Pētersone, kā arī juniori Pāvels Jemeļjanovs un Kārlis Kliemanis. Pamatturnīru Latvijas dueti uzsāks trešdien.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...


Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.