Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Minusa Jursone zaudē un ieņem dalītu 17.vietu

Minusa Jursone zaudē un ieņem dalītu 17.vietu
Inese Jursone
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone noslēgušas dalību Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošā FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīrā. 1/16 finālā latvietes ar 1:2 piekāpās čehietēm Kolocovai un Slukovai.

Jau ziņojām, ka pateicoties uzvarai ar 2:1 pār Krievijas duetu Vasinu / Homaijakovu Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone savā apakšgrupā ieņēma trešo vietu, kas nodrošināja vietu nākamajā kārtā. Latvietēm bija jāspēlē pret A apakšgrupas otrās vietas ieguvējām, un tās bija ar 16. numuru izsētās čehietes Kolocova un Slukova.

Spēle sākas ļoti līdzīgi, bet vēlāk pateicoties pretinieču kļūdām un Jursones veiksmīgām darbībām latvietes ieguva trīs punktu pārsvaru - 9:6. Trīs punktu pārsvaru latvietes saglabāja arī līdz tehniskajam pārtraukumam (12:9). Tuvojoties pirmā seta izskaņai čehietes rezultātu izlīdzināja - 16:16. Seta izskaņa izvērtās patiešām spraiga, taču uzvarēt to ar 24:22 izdevās Latvijas pludmales volejbolistēm.

Otrā seta sākumu mazliet labāk iesāka Čehijas duets, iegūstot divu punktu pārsvaru (5:3), taču pēc tam, pateicoties čehiešu kļūdām un Minusas veiksmīgām darbībām uzbrukumā latvietēm jau divu punktu pārsvars - 7:5. Seta turpinājumā Latvijas dueta pārsvars svārstījās starp vienu un diviem punktiem. Pie rezultāta 17:16 kļūdījās Inguna Minusa, kas ļāva čehietēm rezultātu izlīdzināt, bet vēlāk arī uzvarēt otro setu ar 21:18.

Arī izšķirošo setu labāk iesāka čehietes, izvirzoties vadībā ar 4:2. Pateicoties divām labām Jursones servēm Latvijas duets izlīdzināja rezultātu (8:8). Galotnē čehietes ieguva divu punktu pārsvaru - 13:11. Rezultātu latvietes izlīdzināja (14:14), tomēr sīvā cīņā uzvaru trešajā setā ar 19:17 izcīnīja čehietes.

Par iegūtu 17. vietu Minusa/Jursone iegūs 5 100 ASV dolāru lielu prēmiju, kā arī 160 reitinga punktus.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...
:: A1 BEACH VOLLEYBALL GRAND SLAM KLAGENFURT...


, 2010-07-29 17:05, pirms 14 gadiem
NU 2.setaa bija 18-17, vajadzeeja njemt machu tad. Posma ar + ziimi, tagad gaidam rezultaatu kaapumu, parasti sezonas beigas muuseejaam ir lieliskas.
, 2010-07-29 17:12, pirms 14 gadiem
Cik punktu un prēmija par šo pienākas?
, 2010-07-29 17:15, pirms 14 gadiem
160 punkti un 5100$
, 2010-07-29 21:35, pirms 14 gadiem
Nav slikti.
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.