Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pļaviņš un Regža atgūstas pēc 8:21 un iekļūst Longbīčas ''play-off''

Pļaviņš un Regža atgūstas pēc 8:21 un iekļūst Longbīčas ''play-off''
Harads Regža
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Reža aizvadītajā naktī nospēlējuši pēdējo grupas spēli Longbīčas ''Grand Slam'' turnīrā, trīs setu cīņā pieveicot Francijas duetu un iekļūst izslēgšanas turnīrā.

A grupā sacensības Mārtiņš un Haralds iesāka ar trīs setu panākumu pret Polijas pludmales volejbolistiem Mihalu Kadziolu un Jakubu Šalankeviču - 21:16, 18:21 un 19:17. Pēc tam bija spēle pret spēcīgajiem Filu Dalhauzeru un Niku Lucenu no ASV, pret kuriem īsti varianti pacīnīties par uzvaru neradās - 18:21, 15:21.

Šonakt Latvijas duets spēlēja pret mazāk zināmajiem Francijas spēlētājiem Romēnu di Džantomaso un Maksimu Tjersī. Mača pirmajā setā pret šo duetu Mārtiņam un Haraldam klājās ļoti smagi un bija maz lietas kas sanāca, tādējādi pirmais nogrieznis zaudēts ar graujošu 8:21.

Pēc šāda seta Latvijas duets spēja saņemties un revanšēties ar itin drošu 21:16. Bija vajadzīga uzvara trešajā setā, bet viegli tā nenāca. Sanāca visai līdzīga galotne, kurā Pļaviņš un Regža uzvarēja ar 15:12, kas nozīmēja panākumu visā cīņā un iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Pirmo vietu A grupā ieguva Dalhauzers un Lucena, bet Mārtiņš un Haralds ar divām uzvarām ierindojās otrajā pozīcijā, kas nozīmē spēlēšanu ''play-off'' pirmajā kārtā. 21:40 pēc Latvijas laika mūsējie spēlēs pret kanādiešiem Vīlenu un Plantingu. Ja Pļaviņš un Regža uzvarēs, nākamajā kārtā sagaidāma Latvijas komandu spēle.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB


, 2016-08-26 09:09, pirms 8 gadiem
Ja P/R vinnē, tad nākamajā kārtā pret Sam/Šmēd
, 2016-08-26 11:13, pirms 8 gadiem
Pļaviņš un Regža > Lauva un Šmēdiņš, bet iespējams kļūdos.
Jāuzrīko duelis, kur abi pāri cīnas par mūsu mīlestību! GO GO GO!!!
, 2016-08-26 12:43, pirms 8 gadiem
Ja Tu būtu kas vairāk par sūda komentāru rakstītāju, bet arī kādreiz pasekotu līdzi šim sporta veidam, tad zinātu, ka šādi dueļi jau ir bijuši pietiekami un viens vēl pavisam nesen... Rezultātus neteikšu priekšš - izdari kaut ko arī pats
, 2016-08-26 13:14, pirms 8 gadiem
bitoose rakstīja: Pļaviņš un Regža > Lauva un Šmēdiņš, bet iespējams kļūdos.
Jāuzrīko duelis, kur abi pāri cīnas par mūsu mīlestību! GO GO GO!!!
Ja nākošo cīņu vinnēs,tad sanāks duelis!
, 2016-08-26 13:16, pirms 8 gadiem
bitoose rakstīja: Pļaviņš un Regža > Lauva un Šmēdiņš, bet iespējams kļūdos.
Jāuzrīko duelis, kur abi pāri cīnas par mūsu mīlestību! GO GO GO!!!
Būs!!!
, 2016-08-26 13:34, pirms 8 gadiem
huidimdirdimn rakstīja: Ja Tu būtu kas vairāk par sūda komentāru rakstītāju, bet arī kādreiz pasekotu līdzi šim sporta veidam, tad zinātu, ka šādi dueļi jau ir bijuši pietiekami un viens vēl pavisam nesen... Rezultātus neteikšu priekšš - izdari kaut ko arī pats
ja tu būtu dziļāk sportā, zinātu, ka tie bija fixed mači, bet tu jau akli visam tici! šitas būs kapiņš pa īsto!
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.