Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pļaviņš: ''Pret poļiem aizvadījām labāko spēli turnīrā''

Pļaviņš: ''Pret poļiem aizvadījām labāko spēli turnīrā''
Mārtiņš Pļaviņš pret Bartošu Lošiaku
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš pēc iekļūšanas Ķīnas ''Open'' pusfinālā, kas ir viņa un Haralda Regžas pirmais kopīgais pusfināls FIVB Pasaules kausa tūrē, neslēpa prieku par līdz šim paveikto, bet tajā pašā laikā atzīmēja, ka turnīrs bijis ļoti nogurdinošs.

Izslēgšanas turnīru Mārtiņš Pļaviņš un Harads Regža Ķīnas pilsētā Ksjamenā iesāka ar izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, tāpēc vienā dienā bija jāaizvada trīs spēles. 1/16 finālā Latvijas otrs spēcīgākais duets pārspēja Venecuēlas sportistus, kam sekoja panākums pret japāņiem. Ceturtdaļfinālā mūsējie beidzot spēja uzvarēt neparocīgo Polijas pāri Bartošu Lošiaku un Pjotru Kantoru - 2:0 (21:16, 21:18).

Pēc iekļūšanas pusfinālā Pļaviņš sniedza komentāru FIVB oficiālajai mājaslapai: ''Tas būs mūsu pirmais FIVB sērijas turnīru pusfināls, tāpēc esam saviļņoti un priecīgi, ka priekšā ir vēl divas spēles. Rīt centīsimies demonstrēt mūsu labāko sniegumu.''

Mārtiņš arī atzīmēja, ka turnīrs Ķīnā ir fiziski ļoti sarežģīts: ''Bija ļoti karsti. Sajūtas bija tādas it kā mēs jau būtu miruši, tāpēc bijām ļoti lēni. Nebija lēcienu, niršanas pēc bumbas, tas bija slikti, tomēr beigās izdevās uzvarēt. Mans sezonas sākums nebija īpaši veiksmīgs, jo daudz bijām zaudējuši šai Polijas komandai. Esmu priecīgs, ka spējām uzvarēt viņus sezonas beigās tik ļoti svarīgā spēlē. Varbūt viņi nedemonstrēja labāko sniegumu, bet mums tā bija labākā spēle turnīrā.''

Naktī uz sestdienu pulksten 3:35 pēc Latvijas laika Mārtiņš un Haralds spēkosies pret ASV duetu Filu Dalhauzeru un Nikolasu Lusenu.

Izmantotie resursi:
Xiamen Open


, 2015-09-25 17:46, pirms 9 gadiem
Novēlu cīņu līdz galam. Nav tik neiespējami šamos apspēlēt.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.