Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Sorokins/Benjavs izcīna pēdējo brīvo vietu Olštinas "Grand Slam" kvalifikācijā

Sorokins/Benjavs izcīna pēdējo brīvo vietu Olštinas "Grand Slam" kvalifikācijā
Ruslans Sorokins
Foto: cev.lu

Šodien Polijas pilsētā Olštinā cīņu par pēdējo brīvo vietu "Grand Slam" turnīra kvalifikācijā izspēlēja divi Latvijas pludmales volejbola pāri. Negaidīti vieglu uzvaru izšķirošajā spēlē izcīnīja Ruslans Sorokins un Toms Benjavs, kuri ar 2-0 (21:13, 21:12) pārspēja Tomu Šmēdiņu un Viktoru Koržeņeviču.

Olštinas "Grand Slam" pamatturnīrā vietu bija garantējuši Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, bet pie "Wild card" tika Mārtiņš Pļaviņš/Haralds Regža. Vēl trīs Latvijas pāriem bija iespēja sevi apliecināt kvalifikācijas turnīrā, bet uz šīm trīs vietām pretendēja četri pāri. Vietu kvalifikācijā ieguva Aleksandrs Solovejs un Armands Āboliņš, kā arī Edgars Točs un Rihards Finsters, bet par pēdējo vietu šodien mērojās spēkiem Toms Šmēdiņš/Viktors Koržeņevičs un Ruslans Sorokins/Toms Benjavs.

Lai arī nevarēja pateikt, kurš no Latvijas duetiem būs šī mača favorīts, jau pirmajā setā svaru kausi nosliecās par labu Sorokinam un Benjavam. Cerētā sīvā spēkošanās par pēdējo brīvo vietu kvalifikācijas turnīrā izpalika, Sorokinam un Benjavam uzvarot pirmo setu ar rezultātu 21:13. Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņevičs nespēja saviem tautiešiem izrādīt nopietnu pretestību arī otrajā setā, atzīstot pretinieku pārākumu ar 12:21. Līdz ar to Sorokins un Benjavs izcīnīja vieglu uzvaru un nopelnīja vietu "Grand Slam" kvalifikācijas turnīrā - 2-0 (21:13, 21:12). Kvalifikācijas turnīrs tiks aizvadīts trešdien, bet trīs Latvijas pāru pretinieki noskaidrosies otrdienas vakarā.


, 2015-08-25 19:30, pirms 9 gadiem
Šoreiz ir ļoti spēcīga kvalifikācija, domāju, ka pamatturnīrā netiks neviens no trim kvalifikācijas pāriem, bet nu jācer uz Finsteru un Toču
, 2015-08-25 20:16, pirms 9 gadiem
Būs vismaz reitinga punkti.
, 2015-08-25 22:03, pirms 9 gadiem
Brazīļus un austrāliešus neizkustinās mūsējie,bet turki gan gāžami...visādi gan gadās..lai veicas!
, 2015-08-26 11:54, pirms 9 gadiem
hugaboss rakstīja: Brazīļus un austrāliešus neizkustinās mūsējie,bet turki gan gāžami...visādi gan gadās..lai veicas!
Redz ka izkustināja
, 2015-08-26 16:06, pirms 9 gadiem
savsviedoklis rakstīja: Redz ka izkustināja
Tāpēc,ka beigās uzrakstiju - lai veicas...
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs ar zaudējumu sāk "Challenge" sērijas pamatturnīru

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā ar zaudējumu uzsāka profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīru.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.