Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Solovejs uzsāks pamatturnīra cīņas Stavangerā

Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Solovejs uzsāks pamatturnīra cīņas Stavangerā
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Norvēģijas pilsētā Stavangerā šonedēļ, pēc divu gadu pārtraukuma atkal atgriezies FIVB Pasaules kausa „Grand Slam” posms, kurā startē arī trīs Latvijas komandas. Divas no tām ceturtdien uzsāks dalību turnīra pamatsacensībās.

Viens no pasaules vadošajiem pludmales volejbola duetiem Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs pamatturnīram kā ierasts tika pielaisti bez kvalifikācijas cīņām, bet divām citām mūsu komandām šodien nācās cīnīties kvalifikācijā. Mārtiņam Pļaviņam un Aleksandram Solovejam kvalifikācijas turnīra barjeru pārvarēt izdevās, kamēr Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids mājup spiesti doties jau pēc pirmās kvalifikācijas kārtas.

Samoilovs un Šmēdiņš turnīrā izsēti ar trešo numuru, kas viņiem devis vietu C apakšgrupā kopā ar brazīliešiem Rikardo / Alvaro Filhu (14), kā arī divām Vācijas komandām Valkenhorstu un Vidšeifu (19) un Dolingeru Vikleru (30). Pirmais mačs Aleksandram ar Jāni ceturtdienas rītā pulksten 10.00 pēc Latvijas laika pret Brazīlijas duetu (internetā būs pieejama arī spēles video translācija), bet otrais jau pēcpusdienā pulksten 19.00, kad pretiniekos būs Dolingers un Viklers. Trešā apakšgrupas spēle piektdienas rītā.

Pļaviņš un Solovejs tikmēr pamatturnīrā izsēti ar 28. numuru, kas E grupā pretiniekos devis brazīliešus Emanuelu un Pedro (5), spāņus Ereru un Gaviru (12), kā arī vāciešus Bokermanu un Urbačku (21). Pirmo maču latvieši aizvadīs ceturtdien pulksten 12.00, kad tiksies ar brazīliešiem, bet otro vien 21.00 pēc Latvijas laika, kad eksaminēs spāņus. Pirmajam no mačiem būs arī video translācija. Par spīti Soloveja potītes savainojumam, mūsējie ir gatavi cīņām Norvēģijas smiltīs.

Tikmēr Šveicē (Lozannā) šonedēļ risināsies CEV Satellite turnīrs, kurā startēs arī Armands Āboliņš un Haralds Regža. Viņiem turnīrs sāksies rīt, kad būs jācīnās kvalifikācijas sacensībās. Pretinieki kļūs zināmi nedaudz vēlāk.


, 2014-06-26 08:58, pirms 10 gadiem
Lai veicas abiem pāriem !
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.