Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Pekmanis/Buivids pasaules U21 čempionātu noslēdz 9.vietā

Pekmanis/Buivids pasaules U21 čempionātu noslēdz 9.vietā
Edvarts Buivids un Reinis Pekmanis
Foto beachvolley.lv

Šodien pasaules U21 čempionāta izslēgšanas spēļu otrās kārtas mačā zaudējumu piedzīvoja Latvijas pludmales volejbola duets Reinis Pekmanis un Edvarts Buivids, kuri trīs setos ar 1:2 (21:15, 24:26, 10:15) piekāpās norvēģiem Takvamam/Sanarnesam.

Turnīru Pekmanis/Buivids sāka ar trīs uzvarām H apakšgrupā. Pirmajā mačā latvieši pieveica Sentlūsijas sportistus Folkneru/Sezaru ar 2:0 (21:4, 21:13), otrajā spēlē tika galā ar tunisiešiem Arfaui/Korbi (21:11, 24:22), bet trešajā cīņā pieveica horvātus Sandro/Pervanu ar 2:0 (23:21, 21:14).

Pateicoties pirmajai vietai apakšgrupā, Pekmanim/Buividam pirmā izslēgšanas spēļu kārta bija brīva, bet otrajā pretī stājās ar 12.numuru izliktie norvēģi Takvams/Sanarness. Pēc droši uzvarēta pirmā seta (21:15) Pekmanim/Buividam nācās piekāpties sīvajā otrajā setā (24:26), bet izšķirošajā mača daļā norvēģi jau bija pārliecinošāki un uzvarēja ar 15:10.

Tādējādi Reinis Pekmanis un Edvarts Buivids turnīru noslēdz dalītajā devītajā vietā. Norvēģijas duets iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā, kur viņiem pretī stāsies ar 30.numuru izliktais Krievijas pāris Kirijenko/Uraikins.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-06-22 22:35, pirms 11 gadiem
žēl, kā jau es rakstīju - bija laba iespēja tikt līdz četrniekam.. bet nu nekas, šim duetam viss vēl priekšā..
, 2013-06-23 13:49, pirms 11 gadiem
Protams žēl ka netika tālāk, bet tāds ir sports un spēle ka izskatas pēc rezultāta bija ļoti sīva.
Atkal jau ļoti gribētos šeit portālā redzēt interviju ar abiem puišiem par iespaidiem, par sava snieguma vērtējumu, un nākotnes mērķiem...
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.