Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš jau nākamajā nedēļā dosies uz Turciju

Pļaviņš jau nākamajā nedēļā dosies uz Turciju
Mārtiņš Pļaviņš
Foto:Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Mārtiņš Pļaviņš noslēdzis savu līdz šim spožāko vasaras sezonu pludmales volejbolā un jau nākamajā nedēļā dosies uz Turciju, kur aizvadīs ziemas sezonu jau sev ierastajā „Halkbank” komandā, startējot Turcijas ziemas čempionātā un gatavojoties jau nākamajai vasaras sezonai.

Šīs sezonas beigas Mārtiņam izvērtās ļoti veiksmīgas. Vispirms Londonas olimpiskajās spēlēs tika izcīnīta bronza kopā ar Jāni Šmēdiņu, vēlāk zelts „Grand Slam” turnīrā Polijā, bet sezonu Pļaviņš noslēdza ar diviem zeltiem Krievijā. Vispirms tika izcīnīts Krievijas kauss, bet aizvadītajā nedēļas nogalē Mārtiņš kopā ar krievu pludmales volejbolistu triumfēja Krievijas čempionātā.

Jau nākamās nedēļas beigās latvietis dosies uz Turciju, kur kopā ar sev ierasto turku pārinieku Muratu Giginoglu pārstāvēs „Halkbank” vienības krāsas Turcijas ziemas čempionātā. Atgādināsim, ka šī Pļaviņam būs jau trešā sezona Turcijā. Pirmajā kopā ar Giginoglu latvietis tika pie sudraba, bet aizvadītajā ziemā izcīnīja čempionu titulu.

Novembra pirmajā pusē gan vēl plānots starts Pasaules kausa izcīņā (šāds turnīrs notiks pirmo reizi). Lai gan pagaidām nav skaidrs ne turnīra formāts, ne sacensību norises vieta, jau tagad skaidrs, ka tajā spēlēs abi spēcīgākie Latvijas pludmales volejbola pāri.


, 2012-09-13 10:34, pirms 12 gadiem
Nu džekam ir iekšas cauru gadu spēlēt! Veiksmi!
, 2012-09-13 10:44, pirms 12 gadiem
caur smagu darbu un sviedriem pretim uzvarām, veiksmi un izturību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.