Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Briņķei un Pastarei 9. vieta U-19 čempionātā, Smirnovam/Potašovam - 17.

Briņķei un Pastarei 9. vieta U-19 čempionātā, Smirnovam/Potašovam - 17.
Alise Pastare un Anete Briņķe
Foto: fivb.org

Porto (Portugāle) notiekošajā pasaules U-19 čempionātā pludmales volejbolā astotdaļfinālā iekļuvušas Anete Briņķe un Alise Pastare, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā no turpmākās cīņas izslēdza mājinieces. Tomēr cīņā par vietu ceturtdaļfinālā tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums, tādejādi turnīrs noslēgts dalītā devītajā vietā.

Jāatgādina, ka grupu turnīrā Anete Briņķe un Alise Pastare, kuras izliktas ar 13.numuru, izcīnīja divas uzvaras trijās spēlēs, tādejādi apakšgrupā ieņemot otro vietu.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā mūsējām pretiniekos bija ar pirmo numuru izliktās mājinieces Vanesa Pakeči un Gabriela Koelju. Portugālietēm gan līdz šim turnīrā bija gājis smagi – grupu turnīra pirmajās divās spēlēs viņas zaudēja, un tikai uzvara pēdējā mačā ļāva kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Brinķes un Pastares cīņa ar portugālietēm izvērtās ļoti spraiga, tomēr latvietēm izdevās izcīnīt uzvaru divos setos – pirmajā mūsējās uzvarēja ar 21:19, bet otrajā uzvarētāju noskaidrošana ieilga, tomēr mūsējās atkal izrādījās pārākas – 25:23.

Tādējādi Briņķe/Pastare iekļuva nākamajā kārtā, kur bija jātiekas ar turnīra 12.numuru, čehietēm Barboru Pilātovu un Hannu Tresnakovu, kas līdz šim spēlēja bez zaudējumiem. Cīņā pret spēcīgajām čehietēm mūsējās nespēja izrādīt nopietnu pretestību un 28 minūšu laikā piekāpās ar 9:21 un 12:21. Tādējādi latvietes turnīru noslēdza dalītā devītajā vietā.

Smirnovam/Potašovam 17. vieta

Šodien pirmo izslēgšanas turnīra spēli aizvadīja arī Latvijas puišu duets Vlads Smirnovs/Edgars Potašovs, kuri izlikti ar desmito numuru. Mūsējo pretinieki bija tunīra astotais duets, mājinieki Bernardo Martins/Francisco Pombeiro. Diemžēl Smirnovs/Potašovs aizvadīja vāju spēli un pārliecinoši kapitulēja portugāļiem ar 8:21 un 13:21. Tādējādi mūsējie ierindojās dalītā 17. vietā.

Jāatgādina, ka grupu turnīru mūsējie aizvadīja itin veiksmīgi, tiekot pie divām uzvarām trijās spēlēs.


, 2013-07-13 13:25, pirms 11 gadiem
portugāļu pirmais numurs ir tikai nosacīts, tāpēc ka mājinieces, daudz spēcīgākas būs čehietes, kurām gan 12. nr
Deniela Konstantinova ar bumbu. Foto: CEV

Ēbere/Konstantinova iegūst ceturto vietu "Beach Pro" posmā

Spānijas galvaspilsētā Madridē tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šodien piekāpās (16:21, 15:21) beļģietēm Sārai Kolsai/Lisai van der Vonderei (#4).
Mārtiņš Pļaviņš un Kristians Fokerots. Foto: CEV
2

Arī otrajā atlases posmā uz Nāciju kausu uzvar Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Rīgā uzvarēja otrajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Līva Ēbere virs tīkla. Foto: CEV

Madrides pusfinālā Ēbere/Konstantinova piekāpjas spēcīgām polietēm

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Pusfinālā Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) šodien zaudēja (12:21, 12:21) polietēm Jagodai Gruščinskai/Aleksandrai Vahovičai (#2). Šodien plkst. 18.00 būs bronzas fināls - tiešraide šajā rakstā!