Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pastare un Treija izcīna 27. vietu pasaules universitāšu čempionātā

Pastare un Treija izcīna 27. vietu pasaules universitāšu čempionātā
Rūta Treija un Alise Elizabete Pastare
Foto: wucbeachvolley2018.com

Latvijas pludmales volejbolistes Rūta Treija un Alise Elizabete Pastare ceturtdien uzvarēja noslēdzošajā mačā un pasaules universitāšu čempionātu, kas norisinās Vācijas pilsētā Minhenē, noslēdza 27. vietā.

Turnīrā ar 31. numuru izsētais Latvijas duets spēlē par 27. vietu ar 2-0 (21:13, 21:14) ļoti pārliecinoši uzvarēja Argentīnas pāri Sesīliju Peraltu un Mariju Tulisu, kas turnīrā bija izliktas ar 20. numuru.

Pirms tam latvietes sāka turnīru ar trim zaudējumiem B grupā, paliekot pēdējā vietā un nonāca cīņā par 25. līdz 32. vietu. Pirmajā spēlē izdevās uzveikt slovēnietes, trešdien tika zaudēts Ķīnas sportistēm.

Zīmīgi, ka abas volejbolistes ir arī Latvijas izlases kandidātes zāles volejbolā, kas pašlaik gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.