Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Kravčenokas un Konstantinovas intervijā interesanti notikumi arī fonā

Nīderlandes ceturtajā lielākajā pilsētā Utrehtā turpinās pludmales volejbola šovs, kas pirmoreiz ir pozicionēts kā Eiropas "Queen & King of the Court" finālturnīrs. Eiropas divkārtējā čempione Anastasija Kravčenoka un U20 Eiropas vicečempione Deniela Konstantinova tika intervētas, bet tobrīd interesanti notikumi risinājās arī fonā - vispirms garām pagāja apkopējs, savukārt pēc tam vecāki centās savaldīt savu atvasi, par ko turnīra organizatori izveidoja speciālu video ar pievienotiem skaņas efektiem. Video: King of the Court

, 2022-09-10 15:29, pirms 2 gadiem
Balagāns!
, 2022-09-10 21:49, pirms 2 gadiem
karalisks apkopējs
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
1

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.