Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Sorokina/Jursone un Ozoliņa/Lece piedzīvo otros zaudējumus

Sorokina/Jursone un Ozoliņa/Lece piedzīvo otros zaudējumus
Lana Sorokina un Inese Jursone
Foto: www.fivb.org

Latvijas pludmales volejbolistes Lana Sorokina un Inese Jursone Sočos notiekošajā FIVB ''Open'' sērijas posmā pludmales volejbolā piedzīvojušas otro zaudējumu. Grupas cīņā mūsējās nespēja uzvarēt abu setu galotnē, kā rezultātā zaudējums divu setu cīņā. Otro zaudējumu vēlāk piedzīvoja arī Marta Ozoliņa un Alise Lece.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Sorokina un Jursone kvalifikācijas sacensības ar 21:13, 17:21, 16:14 pieveica austrietes Toiflu un Casu. Pamatsacensībās C grupas pirmajā spēlē latvietes 33 minūtēs piekāpās ar trešo numuru izliktajām šveicietēm Forerei un Veržē-Deprē (16:21, 14:21).

Otro grupas cīņu ar 30. numuru izliktais Latvijas duets aizvadīja pret spānietēm Lovato un Soriju (14.), pret kurām spēkošanās jau bija krietni sīvāka. Diemžēl latvietes piekāpās abu setus galotnēs, kā rezultātā nācās atzīt pretinieču pārākumu divu setu spēlē ar 19:21 un 24:26.

Arī Ozoliņa un Lece (21.) Soču ''Open'' turnīru uzsāka ar kvalifikācijas sacensībām, kur meitenēm vieglāka uzvara nekā otram Latvijas pārim - 21:14 un 21:14 pret japānietēm Habaguči un Sakurako. Pamatturnīra ievadā mūsējās atzina ar 12. numuru izlikto austriešu Švaigeres un Hanzeles pārākumu (13:21, 16:21). Šodien aizvadīta arī otrā spēle, kur diemžēl arī neizdevās uzvarēt pat setu - 22:24, 14:21 pret šveicietēm Cumkēru un Haidrihu (5.).

Rīt abām Latvijas sieviešu komandām noslēdzošās spēles grupā. Sorokina un Jursone spēlēs ar Riberu un Ernandezu no Spānijas (19.), bet Ozoliņai un Lecei paredzēts mačs pret ķīnietēm Vangu un Tangu (28.). Precīzs spēļu sākuma laiks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Volleyball - FIVB


Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.