Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

Samoilovs un Šmēdiņš pārāki Latvijas duetu duelī Maskavā

Samoilovs un Šmēdiņš pārāki Latvijas duetu duelī Maskavā
Aleksandrs Samoilovs
Foto: FIVB

Pasaules kausa tūres četru zvaigžņu turnīrā Maskavā aizvadīts abu vadošo Latvijas pludmales volejbola duetu duelis. Cīņā par uzvaru grupā Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar 2-0 (21:14, 21:16) pārspēja Mārtiņu Pļaviņu un Edgaru Toču. Abi dueti turpinās spēles izslēgšanas turnīrā.

Abi Latvijas dueti nonāca vienā grupā, bet šodien, uzvarot pirmajā spēlē, noskaidrojās, ka spēlēs viens pret otru par vietu Maskavas turnīra astotdaļfinālā, ko garantē uzvara grupā. Abi dueti šosezon Pasaules kausa tūrē tikās Espinju turnīra ceturtdaļfinālā, kad Samoilovs un Šmēdiņš uzvarēja pārliecinoši ar 2-0 (21:18, 21:14). Vēl dueti tikās Ergo Open Latvijas čempionātā, Ventspilī pārākiem esot Samoilovam un Šmēdiņam, bet Saulkrastu kokteilī Pļaviņam un Točam.

Spēli nedaudz labāk sāka Pļaviņš un Točs. Pļaviņš atspēlēja bumbu aizsardzībā un pēc tam panāca 4:2. Brīdi vēlāk bumbu autā raidīja Točs, rezultātam kļūstot neizšķirtam. Samoilovs centās vairāk spēlēt uz Pļaviņu, kas deva rezultātu (7:5). Nepagāja ilgs laiks, kad Točs neparocīgi uzservēja pa Šmēdiņu un izlīdzināja rezultātu (8:8). Šmēdiņš uzreiz revanšējās ar bloku, bet pēc Pļaviņa kļūdām rezultāta starpība pieauga līdz četriem punktiem. Tehniskajā pārtraukumā dueti devās pie rezultāta 12:9.

Pēc tehniskā pārtraukuma Samoilovs un Šmēdiņš turpināja dominēt laukumā, vēl palielinot rezultāta starpību. Viņiem izdevās tikt pie septiņām setbumbām. Pēc Toča serves autā pie otrās setbumbas izspēles setam tika likts punkts, Samoilovam un Šmēdiņam esot pārākiem ar 21:14.

Otrā seta ievadā Pļaviņam un Točam bija iespēja iegūt divu punktu pārsvaru, bet labā spēle pie tīkla paglāba Samoilovu un Šmēdiņu no tā. Nākamajā izspēlē Šmēdiņš atzīmējās ar bloku, izvirzot minimālā vadībā savu duetu. Nākamos punktus guva Pļaviņš ar Toču, bet ar to pašu atbildēja oponenti. Drīz vien rezultāta starpība sasniedza trīs punktus, Samoilovam un Šmēdiņam turpinot izrādīt savu pārākumu (8:5). Pļaviņam izdevās ar spēli aizsardzībā sadeldēt deficītu līdz minimumam, bet pirms tehniskā pārtraukuma panākt arī neizšķirtu (10:10).

Pēc tehniskā pārtraukuma Samoilovam izdevās ātri atjaunot trīs punktu pārsvaru (13:10). Līdzīgi kā pirmajā, arī otrajā setā Pļaviņam un Točam neizdevās atjaunot intrigu. Rezultāta starpība palika divu līdz četru punktu robežās. Seta izskaņā Šmēdiņš efektīgi nospēlēja aizsardzībā un uzbrukumā, bet mačs noslēdzās ar Pļaviņa sitienu autā. Līdz ar to mačs noslēdzās ar rezultātu 2-0 (21:14, 21:16) Samoilovam un Šmēdiņa labā, kuri garantējuši vietu astotdaļfinālā, bet Pļaviņš un Točs spēlēs izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Abas kārtas paredzētas rīt.


, 2018-08-09 19:16, pirms 6 gadiem
Super!
, 2018-08-09 21:21, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - bit.do Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypилa 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросилa без физический и моральных усилий за 1 день!
, 2018-08-09 21:23, pirms 6 gadiem
Bez variantiem.
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.