Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Namiķe/Brailko aizraujošā finālspēlē pieveic Briedi/Grosbergu

Šodien, Alūksnē norisinājās Ergo Open 2019 otrais posms pludmales volejbolā. Par čempionēm sieviešu konkurencē kļuva Anete Namiķe un Varvara Brailko, kuras spraigā trīs setu cīņā izcīnīja uzvaru pār Kristīni Briedi un Vanesu Grosbergu (25:27 ; 21:16 ; 15:9).

Haralds Kārlis un Tīna Graudiņa
4

Graudiņa: "Studijās ASV dažbrīd pat sajutos vainīga savas sporta stipendijas dēļ"

Raidījumā "(Bez)maksas sports" 11. epizodē viesojās divi bijušie studenti, kuri ieguva sportista stipendijas NCAA, - pludmales volejboliste Tīna Graudiņa, kura turpina spēlēt elites līmenī, un Haralds Kārlis, kuram basketbolista karjeru nācās noslēgt priekšlaicīgi traumas dēļ. Raidījumā viņi pastāstīja plašāk par to, kā ir savienot sportu ar studijām, kā arī novērtēja savu iegūto stipendiju apmērus.
Tokijas olimpisko spēļu čempions Nauris Miezis. Foto: Reuters/Scanpix
22

LOV vasaras sastāvā apstiprina 132 sportistus no 32 sporta veidiem

Latvijas Olimpiskā vienība paziņojusi, ka šī gada vasaras sastāvam apstiprināti 132 sportisti no 32 dažādiem sporta veidiem. No tiem 20 iekļauti zelta sastāvā, 38 sudraba, bet veseli 74 - bronzas. Daļai sportistu neiekļūšanas gadījumā Parīzes olimpiskajās spēlēs atbalsts tiks pārtraukts.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com

Samoilovai/Graudiņai sestā vieta olimpiskās atlases rangā

Jaunākajā olimpiskās atlases rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova pacēlušās uz sesto pozīciju.