Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

U18: Graudiņa/Ņečiporuka iekļūst pusfinālā

U18: Graudiņa/Ņečiporuka iekļūst pusfinālā
Paula Ņečiporuka
Foto: CEV

Rīgā šodien startē Eiropas U18 čempionāta izslēgšanas spēles pludmales volejbolā. Jau pirmajā kārtā turnīrs noslēdzās Ievai Petrovai un Annijai Jurdžai, otrajā kārtā izstājās Linda Gramberga/Elza Smilškalne, bet cīņu par titulu turpina Tīna Graudiņa/Paula Ņečiporuka, kuras sasniegušas pusfinālu.

Ieva Petrova un Annija Jurdža pamatturnīrā uzvarēja vienu no trim spēlēm, bet šorīt "play-off" pirmajā kārtā piekāpās austrietēm Ilonai Kisai un Katarīnai Holcerei – 0:2 (14:21 un 15:21). Līdz ar to Petrova/Jurdža ieņems dalītu 17. vietu čempionātā un nopelnīs 32 ranga punktus.

Otrajā kārtā iekļuva Linda Gramberga un Elza Smilškalne, kuras trīs setu cīņā ar 2:1 (21:18, 18:21 un 18:16) pārspēja kiprietes Vasiliki Hacikonstantu un Katerinu Zakčau. Gramberga/Smilškalne izslēgšanas spēles turpināja ar maču pret beļģietēm Sāru Vermoti un Anki Vandaiku. Beļģijas duets bija pārliecinoši labāks ar 21:11 un 21:11. Grambergai/Smilškalnei noslēgumā būs dalīta devītā vieta un 40 punkti.

Pēc lieliska grupu turnīra (trīs uzvaras trīs spēles) vietu otrajā kārtā jau bija nodrošinājušas Tīna Graudiņa un Paula Ņečiporuka. Viņām šodien pirmā spēle bija pret polietēm Martinu Klodu/Aleksandru Pateku. Latvijas volejbolistes uzvarēja divos setos ar 22:20 un 21:16 un iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā. Tajā mājinieces pievārēja ar astoto numuru izliktās nīderlandietes Dālderopu un van Asu - 19:21, 21:15, 15:10.

Pusfināls paredzēts rīt plkst. 10:50, un tajā Latvijas pāris tiksies ar ceturto numuru izliktajām čehietēm Kotlasovu un Stohtovu. Čehietes šajā čempionātā vēl nav zaudējušas ne seta.

Izmantotie resursi:
CEV - Confédération Européenne de Volleyball


Slēpts komentārs: KoNuKo
, 2015-08-08 11:39, pirms 9 gadiem
KoNuKo rakstīja: Lai man piedod volejbola mīļotāji, bet LV U18 pludmales volejbolistēm Petrovai un Jurdžai, mazākā mērā Smilškalnei un Grambergai būtu pamatīgi jāpārdomā sava nākotne un jāpieņem lēmums netuvoties volejbola kortiem kā sportistēm! To ko viņas dara uz laukuma, tas nav volejbols, labākā gadījumā tā ir ķermeņa izrādīšana brīvā dabā, kustoties saulītē neveiksmīgi izpildot atsevišķus sporta elementus! Siekalošanās paradīze veciem perdeļiem - impotentiem. Par sportu to nu nekādi nedrīkst dēvēt.
Tevi gan dziive ir nomociijusi! Skumji ka tev iet tik slikti,
, 2015-08-08 11:42, pirms 9 gadiem
Lai arī Graudiņas/Ņečiporukas duets mums ir nomināli spēcīgākais, tomēr acīmredzami Ņečiporuka ir vājais posms šajā duetā, savukārt Smilškalne ir vājais posms nomināli otrajā duetā. Jau pagājušā gada U17 PČ Graudiņa/Gramberga pierādīja, ka viņām ļoti labi saskan un šāds duets bez problēmām uzvarētu arī šajā U18 čempionātā, kur nav jātiekas ar klasi pārākām amerikānietēm, kurām viņas U17 PČ pusfinālā zaudēja. kas zina, varbūt būtu spēlējušas finālā, ja pusfinālā pretī būtu patrāpījies otrs ASV duets, kas ieguva sudrabu, bet bija vājāks par uzvarētājām.
Mans ieteikums būtu atkal apvienot šīs divas spēlētājas, ja kādreiz gribam sieviešu volejbolā sasniegt...
Slēpts komentārs: KoNuKo
, 2015-08-08 15:15, pirms 9 gadiem
KoNuKo rakstīja: Ne tu mani zīsti, ne tev spriest kā man iet! Toties dricelētājas kortā visi redzēja!
Varbut kaut ko iedzer? Paliks labaak!
, 2015-08-08 15:29, pirms 9 gadiem
aizermans rakstīja: Varbut kaut ko iedzer? Paliks labaak!
Paldies, pārgudrais skolotāj! Laikam jau esi ierāvis kā airBaltic piloti un stjuartes! Priekā, tev nodzerties un dzīvot sūnu ciemā!
, 2015-08-08 18:25, pirms 9 gadiem
1/4 finālā Ņečiporuka ļoti daudz kļūdījās un tikai veiksmīga Tīnas spēle ļāva uzvarēt. Pret čehietēm šādas kļūdas visticamāk netiks piedotas...
, 2015-08-08 18:31, pirms 9 gadiem
KoNuKo, pievienojos aizermanam - tev vajag neķert kreņķi un arī vēlēt nodzerties nav ieteicams...kā saka Bagijs, tev tagad nav jāglābj Latvija un jāuztraucas par padsmitniecēm - tiks vai netiks galā bez tevis..
, 2015-08-08 19:10, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: KoNuKo, pievienojos aizermanam - tev vajag neķert kreņķi un arī vēlēt nodzerties nav ieteicams...kā saka Bagijs, tev tagad nav jāglābj Latvija un jāuztraucas par padsmitniecēm - tiks vai netiks galā bez tevis..
Skatos mums to rozā briļļu valkātāju ir lielais vairākums. Laikam tāpēc esam tik gudri un nabagi! Realitāte ir jāpieņem, nevis kā strausiem jāslēpj galva smiltīs un jāpriecājās par pseido panākumiem, kuri nemaz nav panākumi.
, 2015-08-09 00:31, pirms 9 gadiem
petravicus rakstīja: Lai arī Graudiņas/Ņečiporukas duets mums ir nomināli spēcīgākais, tomēr acīmredzami Ņečiporuka ir vājais posms šajā duetā, savukārt Smilškalne ir vājais posms nomināli otrajā duetā. Jau pagājušā gada U17 PČ Graudiņa/Gramberga pierādīja, ka viņām ļoti labi saskan un šāds duets bez problēmām uzvarētu arī šajā U18 čempionātā, kur nav jātiekas ar klasi pārākām amerikānietēm, kurām viņas U17 PČ pusfinālā zaudēja. kas zina, varbūt būtu spēlējušas finālā, ja pusfinālā pretī būtu patrāpījies otrs ASV duets, kas ieguva sudrabu, bet bija vājāks par uzvarētājām.
Mans ieteikums būtu atkal apvienot šīs divas spēlētājas, ja kādreiz gribam sieviešu volejbolā sasniegt...
Smilškalne vājais posms ? Cik tu daudz saproti no šī sporta veida? Pagaišā gada u17 bija (klaunu turnīrs), četras vai pat piecas klases zemāks, bet jā tu jau tikai gribēji ko sliktu par kādu pateikt, Paldies!
, 2015-08-09 10:34, pirms 9 gadiem
Prieks123 rakstīja: Smilškalne vājais posms ? Cik tu daudz saproti no šī sporta veida? Pagaišā gada u17 bija (klaunu turnīrs), četras vai pat piecas klases zemāks, bet jā tu jau tikai gribēji ko sliktu par kādu pateikt, Paldies!
Var jau būt, ka tikai šis turnīrs viņai tāds neveiksmīgs, bet spēlēs, ko skatījos, viņa ar neko ievērības cienīgu neizcēlās... turpretī paskaties, kā Graudiņa spēlē pie tīkla - viens bloks pēc otra vai arī labas gremdes (varētu gan būt nedaudz spēcīgākas), arī diezgan daudz aizsardzīubā ir bumbas izvilkusi... protams, arī Graudiņai gadās kļūdas, bet kļūdāmies mēs visi un tas ir piedodami līdz brīdim, kamēr kļūdu nav vairāk kā labo momentu... Un vispār es nevienā brīdī neteicu, ka Smilškalne ir vāja kā volejboliste...
Aleksandrs Samoilovs. Foto: IZM
7

Valdība tomēr piešķir 400 tūkstošus Nāciju kausa fināla organizēšanai Jūrmalā

Ministru kabinets šodien atbalstījis IZM ierosinājumu no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt finansējumu CEV pludmales volejbola Nāciju kausa fināla, kurā tiks izspēlētas Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes, rīkošanai Jūrmalā jūnija vidū. Finansējuma summa ir 400 tūkstoši eiro.
Foto: Jurmala.beachvolley
1

Valdība lems par finansējuma palielināšanu olimpiskās kvalifikācijas turnīram pludmales volejbolā

LETA. Valdība otrdien, 23.aprīlī, lems par 400 000 eiro valsts līdzfinansējuma piešķiršanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pludmales volejbolā sarīkošanai Latvijā, liecina valdības darba kārtība.
Ernests Puškundzis un Toms Liepa. Foto: Volleyball Philippines

LČ bronzas medaļnieki Puškundzis/Liepa pirmoreiz uz "Beach Pro" pjedestāla

Filipīnās tuvojas noslēgumam "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Bronzas finālā Latvijas pārstāvji Ernests Puškundzis un Toms Liepa svētdien pārspēja turkus - 22:20, 21:10.