Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Aicina spēlēt pludmales volejbolu "O-Sands" pludmalē Mežaparkā

Jau kopš aizvadītās nedēļas nogales Mežaparkā pie Ķīšezera darbojas „O-Sands” pludmale, kurā iespējams aktīvi atpūsties, spēlējot vienu no vasaras populārākajiem sporta veidiem Latvijā - pludmales volejbolu. Jaunie pludmales apsaimniekotāji sola, ka jau tuvākajā laikā pludmales volejbola laukumos tiks organizēti turnīri dažāda līmeņa spēlēt gribētājiem, tāpat te tiks dota iespēja organizēt arī korporatīvos pasākumus.

Pludmales volejbola laukumi visas vasaras garumā, par nelielu samaksu būs pieejami ikvienam rīdziniekam, kā arī pilsētas viesim un interesentam. Uz „O-Sands” pludmali tās apsaimniekotāji potenciālajiem pludmales volejbolistiem iesaka doties arī ar ģimenēm, tur darāmo atradīs arī jūsu bērni.

Darbdienās no pulksten 8:00 līdz 16:00 viena laukuma cena stundā būs 8 eiro, bet no 16:00 līdz 23:00 par vienu stundu būs jāmaksā 12 eiro. Laukumi pludmales volejbola spēlēt gribētājiem būs pieejami arī nedēļas nogalēs, kad sestdien un svētdien to cena visas dienas garumā būs 12 eiro stundā.

Visiem spēlēt gribētājiem pēc aktīva treniņa ir iespēja izbaudīt peldi Ķīšezerā, kā arī iedzert kādu atspirdzinošu dzērienu vai ieturēt maltīti netālajās kafejnīcās piecdesmit līdz simts metru attālumā no laukumiem.

Tāpat „O-Sands” pludmalē tiks organizēti dažādi turnīri kā amatieriem un iesācējiem, tā pusprofesionāļiem. Interesentiem tiek piedāvāts arī dažādu sporta spēļu un korporatīvo pasākumu organizēšana. Sīkāka informācija par „O-Sands” pludmali pieejama Twitter.com kontā O-SANDS beach (O_SANDS_Beach) on Twitter , kā arī pludmales Facebook.com oficiālajā lapā: facebook.com

Tālruņa numurs sīkākai informācijai un laukumu rezervācijai: 25774407. Pludmales volejbola laukumi atrodami pēc adreses: Rīga, Roberta Feldmaņa iela 9, netālu no Sporta kompleksa „Ķeizarmežs”.


, 2014-07-07 13:04, pirms 10 gadiem
Tas nav diezko lēti!!
, 2014-07-07 13:25, pirms 10 gadiem
2h max uz 4 cilv. 24 EUR /4 6EUR no cilvēka. Ideāls cipars. Laukumus uzturēt līmenī arī nav viegli takā 'torni' nečīksti.
, 2014-07-07 13:43, pirms 10 gadiem
normalas cenas
, 2014-07-07 16:11, pirms 10 gadiem
A kur palika Pludmale Rīga?
Anete Namiķe un Olīvija Klainsa. Foto: TCU Beach Volleyball

Namiķes TCU startēs NCAA izslēgšanas spēlēs

2020. gada U20 Eiropas čempione pludmales volejbolā Anete Namiķe būs vienīgā Latvijas pārstāve NCAA izslēgšanas spēlēs. Alabamas kurortpilsētiņā Galfšorsā šie mači risināsies 3.-5. maijā.
Artūrs Rinkevičs. Foto: volleyballworld.com

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas turnīrā "play-off" pirmajā kārtā zaudē Badingera duetam

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs sestdien Ķīnā cieta zaudējumu profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas turnīra "play-off" pirmajā kārtā.
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: Jānis Riņķis, VK Saldus

Bedrītis/Rinkevičs "Challenge" sērijas pamatturnīrā sasniedz izslēgšanas spēlēs

LETA. Latvijas duets Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs piektdien Ķīnā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" sērijas pamatturnīrā divos mačos izcīnīja vienu uzvaru, kas ļāva iekļūt izslēgšanas spēlēs.