Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Freidenfeldi sāk un beidz pirmajā kvalifikācijas kārtā

Freidenfeldi sāk un beidz pirmajā kvalifikācijas kārtā
Jānis Freidenfelds
Foto: www.fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistu brāļu Jāņa un Mārtiņa Freidenfeldu starts Pasaules kausa posmā Ķīnā aprāvies jau kvalifikācijas turnīra 1. kārtā, kurā Latvijas duets divos setos zaudēja krieviem Andrejam Mariševam un Aleksejam Jitvaļinam.

Lai arī kvalifikācijas turnīrā Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi bija izlikti ar augstāku numuru (31.), nekā viņu pretinieki (34.) laukumā tas neatspoguļojās. Pirmajā setā zaudējums uz 18, otrajā uz astoņi un Freidenfeldiem sacensības beigušās pēc vienas spēles.

Otram Latvijas duetam, kuram jāstartē kvalifikācijās Mārtiņš Pļaviņš / Jānis Šmēdiņš pirmā kārta bija brīva, bet otrajā jāspēlē pret zviedriem Hanness Brinkborgs un Stefans Gunnarsons. Mača sākums šorīt 9.30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
fivb.com


, 2010-05-04 09:46, pirms 14 gadiem
Puikas malchi, 30 minuutes un attaa.... Papuci kriize nenjem!
, 2010-05-04 10:25, pirms 14 gadiem
Mārtiņam ar viss beidzies ar Kreili... 0-2 pret zviedriem uz 16 un 20!!!
, 2010-05-04 10:28, pirms 14 gadiem
Man jau likas,ka tagad tik spēle sāksies!!
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com

Olimpiskās atlases noslēguma rangā Graudiņa/Samoilova finišē astotajā vietā

Olimpiskās atlases noslēguma rangā Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova ierindojušās astotajā pozīcijā.
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
14

LVF tomēr ļauj Nāciju kausā startēt Pļaviņam ar Fokerotu

Latvijas Volejbola federācija informējusi, ka Nāciju kausā, kurā notiks cīņa par vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, ļauts piedalīties atlases uzvarētājiem vīriešu konkurencē - Mārtiņam Pļaviņam un Kristianam Fokerotam, kuram draudēja diskvalifikācija par antidopinga pārkāpumiem. Turnīrs Jūrmalā gaidāms no 13. līdz 16. jūnijam.
Līva Ēbere, treneris Mārtiņš Pļaviņš, Deniela Konstantinova. Foto: CEV
1

Ēbere/Konstantinova atspēlējas un izcīna U22 Eiropas čempionāta bronzu

Turcijas ziemeļrietumu mazpilsētā Termalā tuvojas noslēgumam U22 Eiropas čempionāts pludmales volejbolā. Par bronzu cīnījās arī Latvijas komandas - Līva Ēbere/Deniela Konstantinova guva uzvaru, bet Olivers Bulgačs/Sandis Bērziņš piedzīvoja zaudējumu.