Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ventspilī aizvadīts pludmales volejbola turnīra 4. posms

Sestdien, 31.jūlijā, Ventspils Zilā karoga pludmalē tika noskaidroti "Pludmales akvaparka" atklātā turnīra pludmales volejbolā vīriešiem 4.posma uzvarētāji. Šajā posmā turnīram pieteicās 8 komandas no Talsiem un Ventspils.

Pēc spraigi aizvadītas sacensību dienas pirmajā trijniekā ierindojās sekojoši pāri:
1. vieta Arnis Mileiko un Jānis Sakniņš (Talsi),
2. vieta Raivis Maķevics un Artūrs Priževoits (Talsi)
3. vieta Mārtiņš Rubenis un Armīns Vensbergs (Ventspils)

"Pludmales akvaparka" atklātā turnīra pludmales volejbolā vīriešiem vairs atlikusi tikai finālspēle, kas notiks 14.augsutā. Tajā varēs piedalīties tie pāri, kas aizvadītajos četros posmos ieguvuši vismaz vienu punktu.

"Pludmales akvaparka atklāto turnīru pludmales volejbolā vīriešiem 2010" rīko Māris Gipsers sadarbībā ar Olimpisko centru "Ventspils", kā arī PSIA "Ventspils Labiekārtošanas kombināts" un SIA "Landora" atbalstu. Ar sacensību nolikumu var iepazīties mājas lapā Latvijas Pludmales volejbola līga sadaļā "Turnīri" – "Amatieru turnīri".

Informāciju sagatavoja:
SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils””
Sporta un mārketinga daļa


Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.