Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Samoilovs un Pļaviņš sakauj pasaules ranga līderus un triumfē P1440

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš svētdien pārsteidzoši apspēlēja dominējošos pasaules ranga līderus Kristiānu Serumu un Andersu Molu no Norvēģijas (21:19, 21:19), triumfējot P1440 debijas posmā, kas risinājās Kalifornijas trešajā lielākajā pilsētā Sanhosē.
Video: The Line Shot / P1440

Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.
Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova. Foto: volleyballworld.com
3

Samoilova/Graudiņa zaudē ķīnietēm un Brazīlijas elitē iegūst devīto vietu

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā turpinās elites posms "Beach Pro" tūrē. Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piekāpās ķīnietēm (16:21, 12:21) un ierindojās devītajā vietā.