Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Ķibermaņa ekipāža neizpratnē par sliktajiem starta laikiem

Ķibermaņa ekipāža neizpratnē par sliktajiem starta laikiem
Oskars Ķibermanis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensību pirmās dienas izteicās, ka viņi nav vācieši, lai ar tik vāju startu finišā cerētu uz augstām vietām.

Pēc pirmā brauciena Ķibermaņa ekipāža ieņēma tikai 15. vietu, bet pēc otrā brauciena izdevās ielauzties desmitniekā. Īpaši priecīgāks viņš gan par to nebija. "Domāju, ka bija normāli braucieni. Protams, bija kļūdas, taču ne lielas un rupjas."

"Kaut kas ir noticis ar startu. Arī man nav tam izskaidrojuma. Varbūt tāds būs treneriem. Pirmajā braucienā mums bija tikai 13. starta laiks. Mēs neesam vācieši, lai ar tādu startu finišā būtu trijniekā. Ar to mums ir jārēķinās. Otrā virāža sanāca tīri OK. Varbūt otrajā braucienā bija mazliet sliktāk nekā pirmajā. Līdz perfektiem tālu, taču braucieni bija normāli. Par braukšanu nav jāpārdzīvo, jātiek skaidrībā ar startu," norāda Ķibermanis.

Ķibermaņa ekipāžai līdz šodienai piederēja trases starta rekords (4,87 sekundes), ko tagad pārspējusi kanādieša Džastina Kripsa kvartets (4,82), kamēr Latvijas komanda šodien startu izskrēja 4,94 un 4,93 sekundēs. "Jā, esam tālu no šiem laikiem. Taču normāla izskaidrojuma tam nav. Ja justos fiziski slikti, tad vēl tā, bet visi četri jūtamies labi. Tāpēc šobrīd nav komentāru," neizpratni pauž arī Jānis Jansons.

"Varbūt kaut kāda mandrāža, bet nē... Tad jau mēs to izjustu. Jāsakārto galva. Rīt jauna diena un jaunas sacensības. Padevušies neesam. Jā, pēc otrajiem braucieniem jau tāpat pakāpāmies. Iedomājieties, kā būtu, ja vēl uzskrietu labu startu," saka Jansons.


Slēpts komentārs: asusasus
, 2018-02-24 11:49, pirms 6 gadiem
Kas neskaidrs ? Vairāk, biežāk jāšļūc pa reni, nevis pie meitām !
, 2018-02-24 13:22, pirms 6 gadiem
strops rakstīja: Kas neskaidrs ? Vairāk, biežāk jāšļūc pa reni, nevis pie meitām !
No kurienes tādi kā tu piedzimst ? Neticu, ka normālai mammai...
, 2018-02-24 13:28, pirms 6 gadiem
- Bet vai jūs bobu iestūmāt?
- Oi, johaidī, tā jau likās, ka kaut ko bijām aizmirsušī...
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks  
Foto: Aleksandrs Viļfs, rsport.ria.ru
12

Vītoliņš: "Esmu pateicīgs par četriem gadiem Krievijas izlasē"

Titulētie treneri Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš februārī aizveda "Olimpiskos atlētus no Krievijas" līdz Phjončhanas spēļu zeltam, taču pēc tam zaudēja savus amatus ne tikai krievu izlasē, bet arī Sanktpēterburgas SKA. Lielajā sarunā ar sport24.ru latvietis atklāj, ka pēc olimpiskā zelta iegušanas darba zaudēšana bija negaidīta, bet tajā pašā laikā ir gandarījums par iespēju tur strādāt un izcīnīt godalgas.
Oskars Melbārdis
Foto: AP/Scanpix
6

Melbārdis: "Šī sezona deva grūdienu nākotnei"

Kaut Phjončhanas olimpiskās spēles tika pavadītas traumas ēnā, divkārtējais olimpiskais medaļnieks Oskars Melbārdis aizvadītajā sezonā saņēmis grūdienu nākotnei, jo pirms veselības problēmām uzrādījis ļoti labus fiziskos rezultātus.
Kobe Braients
Foto: Reuters/Scanpix
34

Kobe Braients un slavenā filma "Icarus" par Krievijas dopinga programmu iegūst Oskarus

Losandželosā notikusi ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas 90. ceremonija. Pie "Oskara" tika arī vairākas ar sportu saistītas filmas – īsmetrāžas filma "Dear Basketball" par leģendārā basketbolista Kobes Braienta karjeru, kā arī dokumentālā filma "Icarus" par dopinga tēmu.