Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Dienvidkoreja gūst tikai vienus vārtus un zaudē Slovēnijai

Dienvidkoreja gūst tikai vienus vārtus un zaudē Slovēnijai
Slovēnijas izlase pirmsspēles treniņā
https://twitter.com/lovehokej

23. olimpisko spēļu mājiniece Dienvidkorejā piedzīvoja otro zaudējumu pēdējā sagatavošanas posmā pirms turnīra, piekāpjoties Slovēnijas izlasei ar 1:2.

Pirms šī mača Dienvidkoreja aizvadīja divus mačus pret Kazahstānu, kas olimpiskajās spēlēs nepiedalīsies. Pirmajā mačā Džima Peka komanda piedzīvoja zaudējumu ar 1:3, savukārt nākamajā cīņā spēja uzvarēt ar 3:0. Šodien pretī stājās Slovēnija, kas arī piedalīsies olimpiskajā hokeja turnīrā, taču spēlēs citā grupā.

Pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet mača vidu korejieši atklāja rezultātu – precīzs bija Maiks Testvuds, uzbrucējs, kuram ir 170 spēles Amerikas hokeja līgā (AHL), taču līdz NHL tā arī nav ticis, un tagad jau piekto sezonu spēlē Āzijas hokeja līgā. Taču izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas mājiniekiem neizdevās – noslēdzošajā periodā slovēņi guva divus vārtus trīs minūšu laikā un svinēja uzvaru. Izlīdzinājumu panāca Francijas līgas kluba „Grenoble” uzbrucējs Bostjans Goličičs – 1:1, bet uzvaras vārtus guva vēl viens šī čempionāta pārstāvis – Anže Kuralts no „Amiens”.

Kopš pasaules čempionāta 1A divīzijā, kas norisinājās 2017. gada aprīlī Kijevā, kurā Dienvidkoreja izcīnīja ceļazīmi uz eliti, komanda no Āzijas aizvadījusi 16 pārbaudes mačus gan ar izlasēm, gan ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL), gan ar Čehijas ekstralīgas klubiem. Bilance nav spīdoša – 14 zaudējumi.

Olimpiskajā turnīrā Dienvidkoreja spēlēs vienā grupā ar Kanādu, Čehiju un Šveice, bet pirmo spēli aizvadīs 15. februārī plkst. 14:10 pēc Latvijas laika pret Čehiju. Savukārt Slovēnija tika vienā grupā ar Slovākiju, ASV un OAK (Olimpiskie atlēti no Krievijas) komandu, pirmo maču aizvadīs 14. februārī plkst. 14:10 pret ASV.

Dienvidkorejas pārbaudes spēles pirms OS

DatumsSpēleRezultāts
3/02/2018Dienvidkoreja – Kazahstāna1:3
5/02/2018Dienvidkoreja – Kazahstāna3:0
8/02/2018Dienvidkoreja – Slovēnija1:2

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/lovehokej

     [+] [-]

, 2018-02-08 15:32, pirms 6 gadiem
Fanojam par šo komandu?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-08 15:45, pirms 6 gadiem
aizermans rakstīja: Fanojam par šo komandu?
nē , jo pilna ķupa ar naturalizētiem hokejistiem

     [+] [-]

, 2018-02-09 03:05, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку.Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину.Тeперь жeнa тожe зaхoтeлa попpoбовать увидeв мой peзультат. Вот тот блог--- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?