Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Vairāki Latvijas jaunie peldētāji sasnieguši personīgos rekordus Mariborā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Vairāki Latvijas jaunie peldētāji sasnieguši personīgos rekordus Mariborā
Latvijas peldētāji EJOF Mariborā. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija.

Eiropas Jaunatnes olimpiskajā festivālā (EJOF), kas laika posmā no 24.-28.jūlijam norisinājās Slovēnijas pilsētā Mariborā, nevienam no četriem Latvijas peldētājiem nav izdevies iekļūt labāko sešpadsmitniekā un startēt pusfinālos, taču vairāki no viņiem uzstādījuši personīgos rekordus, tāpēc Latvijas peldētāju startus var vērtēt kā labus.

Olimpiskās komandas sastāvā tika iekļauti četri jaunie peldētāji – Anabella Veržbicka, Emīlija Strazdiņa, Jegors Muho un Alberts Hmeļevskis, kā arī trenere Aiva Miķelsone. Vairāki mūsu jaunie sportisti sasniedza personīgos rekordus. Nosacīti visveiksmīgāk sacensības Slovēnijā aizvadīja Emīlija Strazdiņa, kas uzlaboja savus rezultātus 200m kompleksā un 50m brīvajā stilā, attiecīgi ieņemto 23. un 30.vietu. Tāpat peldētāja startēja arī 100m un 200m brīvajā stilā, ierindjoties 36. un 42. vietā.

Jauni personīgie rekordi Mariborā padevās arī Albertam Hmeļevskim, kurš lai gan nedaudz, tomēr spēja uzlabot savus labākos laikus 100m un 200m brīvajā stilā, bet rezultātu tabulā augstākā vietā valmierietim 50m brīvajā stilā – 35.vieta.

Jegors Muho, kas startēja 100m un 200m brasā, nespēja sasniegt savus labākos rezultātus un attiecīgi ierindojās 29. un 27.vietā. Vēl neveiksmīgāki starti izdevās Anabellai Veržbickai, kurai visos trīs individuālajos startos finiša laiks būtiski atpalika no labākajiem rezultātiem.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija