Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Mihailovs un Učkuronis kļūst par Latvijas kausa peldēšanā otrās sezonas uzvarētājiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Mihailovs un Učkuronis kļūst par Latvijas kausa peldēšanā otrās sezonas uzvarētājiem
Oļegs Mihailovs un Kristians Učkuronis. Foto: Arvis Ertmanis/LPF.

Pirms dažām dienām Valmierā tika sumināti Latvijas kausa II sezonas labākais sešinieks junioru un jauniešu vecuma grupās, uzvarētāju kausus pasniedzot Oļegam Mihailovam, kas bija labākais junioru konkurencē, un Kristianam Učkuronim, kurš pārliecinoši triumfēja jauniešu vecuma grupā.

Rēzeknes BJSS audzēknis Mihailovs, startējot 11 no divpadsmit posmiem, uzvaru izcīnīja ar 855 kopvērtējuma punktiem, kas atbilstoši Latvijas kausa nolikumam tiks konvērtēti 428 EUR lielā naudas balvā. Otrajā vietā junioru vecuma grupā Germanam Čiļekam no RBJSS Rīdzene, kas naudas balvā iegūs 263 EUR, bet trešais Reds Rullis ar nopelnītiem 500 kopvērtējuma punktiem jeb 250 EUR.

Ceturto un piekto vietu junioru konkurencē šajā sezonā izcīnīja RBJSS Rīdzene audzēkņi Magnus Garais un Maksims Rekstens, kas attiecīgi ieguva 430 un 310 kopvērtējuma punktus, bet sešinieku noslēdza Jūrmalas sporta skolas audzēknis Dmitrijs Tolstihs, kas par 220 kopvērtējuma punktiem naudas balvā saņems 110 EUR.

Jauniešu konkurencē šogad pārliecinoša uzvara Ķekavas Novada sporta skolas pārstāvim Kristianam Učkuronim, kurš, startējot visos divpadsmit posmos, izcīnīja vienpadsmit uzvaras, kā arī vienu otro vietu. Učkuronis šajā sezonā ieguva 1170 kopvērtējuma punktus, naudas balvā nopelnot 293 EUR.

Arī otrā un trešā vieta šajā vecuma grupā Ķekavas NSS audzēknēm – Karlai Grīnbergai un Adelīnai Seņuto, kuras naudas balvās saņems attiecīgi 175 EUR un 135 EUR.

Augšdaugavas novada sporta skolas audzēknim Vitālijam Radzevičam ceturtā vieta, kas iegūs 111 EUR, bet piektā vieta šajā vecuma grupā Darijai Monokandilosei no Ķīpsalas peldbaseina (91 EUR). Sestā vieta Daugavpils ISVS audzēknim Ņikitam Savickim, kurš naudas balvā saņems 78 EUR.

Latvijas kauss peldēšanā tiek rīkots sadarbība ar LPF juridiskajiem biedriem. Kopējais no LPF piešķirtais naudas balvu fonds šajā sezonā ir 2304 EUR un tiek pilnībā segts no LPF budžeta līdzekļiem.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija