Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Torps: "Gribu peldēt ātrāk nekā jebkad agrāk"

Jānis Pārums

Torps: "Gribu peldēt ātrāk nekā jebkad agrāk"
Ians Torps
Foto: PA Wire/Scanpix

Pieckārtējais olimpiskais čempions, austrālietis Ians Torps, kurš šogad paziņoja par atgriešanos sportā, atzinis, ka pieņemtais lēmums, iespējams, bijis sliktākais, kādu varēja pieņemt, tomēr viņš atgriezies, jo vēlējies atkal peldēt.

"Labāk jūtos, zinot, ka izredzes ir drīzāk izgāzties nekā gūt panākumu," par Londonas olimpiādes cerībām sacīja Torps. "Tā es jūtos komfortablāk. Laika, lai sagatavotos patiesībā ir maz un daudz faktoru ir pret mani."

Komentējot savu atgriešanos, Torps atzina: "Tas, iespējams, ir sliktākais karjeras lēmums, kādu var pieņemt. Taču nedarīju to savas karjeras dēļ, bet gan tāpēc, ka vēlos peldēt. Mans mērķis ir peldēt ātrāk nekā es to darīju agrāk, tas arī viss. "

28 gadus vecais Torps punktu karjerai pielika 2006. gadā, būdams tikai 24 gadus vecs. Šogad viņš paziņoja par atgriešanos un novembrī pirmoreiz startēs sacensībās pēc piecu gadu pārtraukuma. Torps startēs Pasaules kausa Āzijas posmos Singapūrā, Pekinā un Tokijā.

izmantotie resursi:
BBC

  +2 [+] [-]

, 2011-10-20 11:57, pirms 13 gadiem
Gribu rozā helikopteru un dzīvot uz Mēness!

     [+] [-]

, 2011-10-20 14:24, pirms 13 gadiem
Pieķeries pie zemūdenes "Ronis"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja