Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Sandeno turpmāk strādās par treneri

Sandeno turpmāk strādās par treneri
Keitlina Sandeno
Foto: AFP

Amerikāņu peldētāja, Sidnejas un Atēnu Olimpisko spēļu sudraba un bronzas godalgu īpašniece, kā arī bijusī pasaules rekordiste 4 x 200 metru brīvā stila stafetes peldējumā sievietēm ASV izlases sastāvā Keitlina Sandeno turpmāk darbosies treneres ampluā, ziņo laikraksts OC Register.

Pēc 2008. gada sezonas, nespējot kvalificēties Pekinas Olimpiskajām spēlēm, Sandeno paziņoja par atvadām no profesionālā sporta, taču nu amerikāņu peldētāja ir nolēmusi atgriezties peldēšanas sportā kā trenere. Par savu jauno darba vietu Keitlina Sandeno ir izvēlējusies peldēšanas klubu Orindžas apgabalā Kalifornijā, kur pati sākusi aktīvās sportistes gaitas.

"Ir patīkami atgriezties vietā, kura man devusi tik daudz," stāsta Sandeno. "Kad pagājušajā vasarā nolēmu mest aktīvo sportu pie malas, es nebiju domājusi, ka varētu sākt strādāt par treneri. Taču pašlaik es izbaudu iespēju kādam būt par piemēru un trenēt bērnus, tas man sagādā daudz prieka," tā Keitlina Sandeno.

Izmantotie resursi:
ocregister.com