Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Tenkoks labo pasaules rekordu 50 m uz muguras

Tenkoks labo pasaules rekordu 50 m uz muguras
Laiems Tenkoks
Foto: BBC

FINA pasaules peldēšanas čempionāta pēdējās dienas pirmajā finālpeldējumā sev piederošo pasaules rekordu 50 metru peldējumā uz muguras labojis Lielbritānijas peldētājs Laiems Tenkoks, finišējot pēc 24.08 sekundēm.

50 metru peldējumā uz muguras brits Laiems Tenkoks nelika vilties un ar lielisku rezultātu 24.04 sekundes laboja sev piederošo pasaules rekordu. Iepriekšējais pasaules rekords bija 24.08 sekundes un tika sasniegts vakardienas pusfinālpeldējumā. Pirms tam pasaules labākais rezultāts piederēja amerikānim Rendalam Belam un bija 24.33 sekundes.

Sudraba medaļu ar trešo visu laiku ātrāko rezultātu šajā distancē - 24.24 sekundēm - izcīnīja japānis Junja Koga. Pjedestālu noslēdza Dienvidāfrikas Republikas peldētājs Gerhards Zandbergs, kurš distanci veica 24.34 sekundēs un izcīnīja bronzas medaļu.