Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Sportacentrs.com meklē futbola reportierus Liepājā un Jūrmalā

Sportacentrs.com aicina atsaukties interesentus Liepājā un Jūrmalā, kuri būtu gatavi pievienoties mūsu autoru kolektīvam darbam futbola notikumu atspoguļošanā savos reģionos.

Liepājā un Jūrmalā nepieciešami cilvēki, kuri var palīdzēt futbola Virslīgas teksta tiešraižu nodrošināšanā, apmeklējot savas pilsētas komandas mājas spēles klātienē. Tiem, kurus interesētu iesaistīšanās tikai futbola tiešraidēs, taču nesaista pastāvīgs autors ikdienas darbs, rakstīt uz e-pasta adresi valdis@sportacentrs.com.

Priekšrocības (arī finansiālas) tiem, kas gatavi doties uz stadionu ar savu portatīvo datoru un tiešraides režīmā paši aprakstīt aktuālos spēles momentus, taču pieļaujams arī vienkāršāks variants – regulāra informēšana, izmantojot mobilos sakarus. Honorāru iespējams palielināt, pēc mača apmeklējot preses konferenci un informējot (atkal jau – priekšrocības tiem, kas to gatavi darīt paši, ar savu portatīvo datoru) par treneru pēcspēles komentāriem. Spēles būs iespēja apmeklēt bez ieejas maksas.


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.