Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Autors: Raita Celma

"Sporta Avīze" – turpmāk mēneša formātā

No nākamā gada izdevums „Sporta Avīze” iznāks reizi mēnesī un būs ne tikai vizuāli pievilcīgāks, bet arī saturiski daudzveidīgāks un kvalitatīvāks. Tas būs žurnāls par sportu tuvplānā, sniedzot klātbūtnes efektu un sporta analīzi dažādos tā griezumos. Sporta aizkulises tiks parādītas ar pašu sportistu līdzdalību, atklājot nianses, no kā sastāv lielais sports. Saturiski tas piedāvās tēmas un skatījumu, kāds nav atrodams ikdienas sporta ziņu klāstā.

„“Sporta Avīze” nekad nav bijusi tikai avīze vai žurnāls. Jau kopš pirmsākumiem tā vispirms ir bijusi ideja – ideja par to, kā raudzīties uz notikumiem un parādībām, ideja, kā nepalaist garām būtisko un kā uzrunāt lasītāju. Šī ideja joprojām ir dzīva un šodien pienācis laiks to ietērpt glancētos vākos,” stāsta izdevniecības „Mediju nams” valdes priekšsēdētājs Armands Puče. „Pirmsākumos “Sporta Avīze” bija neliela, melnbalta avīze, taču ar laiku kļuva biezāka, ieguva krāsas,” atceras A.Puče. ”Tagad jau 13 gadus tas ir iknedēļas žurnāls, taču mūsdienu pasaules dinamiskums diktē savus noteikumus, un pārliecība par to, ka “Sporta Avīze” savā attīstībā pāraugusi pašreizējo formu, tikai nostiprinājusies. Erudīts, trāpīgs un gaumīgs ikmēneša žurnāls ir loģisks nākamais solis, un esmu drošs, ka lasītājs nebūs vīlies.”

„Mēs neatbildēsim uz jautājumu “kas”, bet parādīsim “kā” un paskaidrosim “kāpēc”,” atklāj žurnāla „Sporta Avīze” jaunais redaktors Ingmārs Jurisons. „Novērtējot to, ka mūsu lasītājs pats ir ikdienā labi informēts par sporta aktualitātēm, meklēsim oriģinālus leņķus, no kādiem paskatīties uz visiem it kā zināmām lietām – iesim tuvāk, nirsim dziļāk. Domāju, spēsim uzrunāt pat tos, kas līdz šim bija pārliecināti, ka sportā lielu noslēpumu vairs nav."

Žurnāls sastāvēs no trīs lieliem tematiskajiem blokiem: komentāri un sporta notikumu analīze; intervijas ar sportistiem un stāsti no viņu profesionālās ikdienas aizkulisēm; praktisko sporta padomu sadaļa gan iesācējiem, gan amatieriem. Žurnālu „Sporta Avīze” arī turpmāk veidos vadošie Latvijas sporta žurnālisti.

Interesenti žurnālu jau var abonēt 2014. gadam gan internetā: www.nra.lv, www.pasts.lv, gan zvanot uz izdevniecības „Mediju nams” tālruni 80201333 vai 67886714, gan noformējot abonementu visās Latvijas Pasta nodaļās un Abonēšanas centrā „Diena”.


"SPORTACENTRS.COM" ĒTIKAS KODEKSS

SIA 4.vara ir Latvijas mediju ētikas padomes biedrs un tai ir saistošs biedrības ētikas kodekss.
6

Septembra "Sporta Avīze": klāt basketbola svētki!

Šīs nedēļas vārda dienas gaviļnieka Žaņa Peinera un viņa svītas pavadībā esiet pazīstami – septembra "Sporta Avīze"!

Sportists – lamuvārds vai kompliments? Lasi aprīļa "Sporta Avīzē"

Iznācis jaunākais – aprīļa – “Sporta Avīzes” numurs, kurā kā allaž daudz saistošu tematu, interviju un viedokļu.