Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Jauna eSports.lv sadaļa - "Arhīvs"

Andris Liepa
Andris Liepa

eSports.lv tagad pieejama arī sadaļa „Arhīvs”, kurā pārskatāmi var aplūkot un šķirot visu portālā ievietoto informāciju.

Arhīva sadaļā ir iespējams:
- Meklēt informāciju pēc atslēgas vārdiem;

- Atlasīt ievietoto informāciju pēc publicēšanas laika, autora statusa, sadaļas, informācijas tipa un komentāru skaita, izmantojot tikai vienu vai vairākus no šiem kritērijiem;

- Apvienot abas augstāk minētās lietas – atlasīt informāciju un tajā meklēt sev interesējošo pēc atslēgas vārdiem;

- Sakārtot visu vai tikai atlasīto informāciju augošā vai dilstošā secībā. To var paveikt spiežot uz virsrakstiem virs tabulas („Ievietots”, „Sadaļa”, „Veids”, „Virsraksts”, „Komentāru skaits”, „Komentāri”). Piemēram, spiežot uz virsraksta „Komentāri”, visa atlasītā informācija tiks sakārtota secībā sākot no raksta ar visnesenāko pēdējo komentāru.

Protams, ir vēl arī citas iespējas, bet visas tās var apgūt dažas minūtes „paspēlējoties” arhīva sadaļā.

Vēl veiksim dažus uzlabojumus, bet domājam, ka „Arhīva” sadaļa ir parocīgs instruments, kā eSports.lv portālā ātri atrast sev interesējošo informāciju. Vēlamies atzīmēt, ka „Arhīvs” funkcionalitātes ziņā ir uzlabota iepriekšējās eSports.lv foruma versija.

Tagad ķeramies klāt pie dažādu nelielu kļūmju labošanas, bet nākamais lielākais uzlabojums būs ērti lietojamas fotogalerijas. Pēc tam jau būs kārta arī rezultātu un turnīra tabulu sistēmai, videogaleriju funkcionalitātei, videotiešraidēm, pievilcīgāka vizuālā noformējuma un citiem jauninājumiem.

Paldies par pacietību!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-04 01:42, pirms 17 gadiem
Tas nozīmē, ka ap jauno gadu varētu būt uztaisītsa arī "Ārpus sporta" un "Sporta datorspēļu sadaļa" ???
Džeki mierīgāk, mierīgāk Ap šādiem tempiem ap 2020 gadu jau būs gatavs un ko tad...?

     [+] [-]

, 2007-10-04 02:55, pirms 17 gadiem
būtu baigi forši ja varētu atlasīt konkrētu lietotāju un autoru rakstus, piemēram laukā ierakstot autora vārdu atlasa, visus tā autora vai lietotāja rakstur, diskusijas, fotogrāfijas utt..

     [+] [-]

, 2007-10-04 06:16, pirms 17 gadiem
Tas ir apsveicami un interesanti. Veiksmi eSportam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-04 08:14, pirms 17 gadiem
Vēlamies atzīmēt, ka „Arhīvs” funkcionalitātes ziņā ir uzlabota iepriekšējās eSports.lv foruma versija. - dažas sadaļas aizmirsuši neesat?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-04 09:55, pirms 17 gadiem
[qoute]būtu baigi forši ja varētu atlasīt konkrētu lietotāju un autoru rakstus, piemēram laukā ierakstot autora vārdu atlasa, visus tā autora vai lietotāja rakstur, diskusijas, fotogrāfijas utt..[/qoute]

izmēģināju vai strādā citēšanas fīča un gribēju pievērst uzmanību vēlreiz manis teiktajam par to, kas patiešām trūkst šajā Arhīvs sadaļā, jo savādāk šī sadaļa ir ļoti laba, pārskatāma un superīga, visu gandrīz var atrast un viss strādā, man patīk..