Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Para-riteņbraucējs Gailišs izcīna trešo vietu Eiropas kausa posmā Belgradā

Krišs Upenieks

Para-riteņbraucējs Gailišs izcīna trešo vietu Eiropas kausa posmā Belgradā
Oskars Gailišs uz goda pjedestāla
Publicitātes foto

Latvijas para-riteņbraucējs Oskars Gailišs šodien, 20. septembrī, Serbijas galvaspilsētā Belgradā sekmīgi startēja Eiropas kausa posmā. 11 kilometru garajā posmā Latvijas sportists spēja ierindoties labāko trijniekā.

''Šodien, 20.septenbrī, Belgradā, Serbijā norisinājās para-riteņbraukšanas Eiropas kausa otrās dienas sacensības, individuālais brauciens. Bija jāveic 11,6 kilometru distance pa Belgradas pilsētas ielām, divi apļi – 5,8 km gari. Šodien uzdevums arī bija pacīnīties par godalgām, jo tas ļautu ierindoties pirmajā trijniekā arī šī Eiropas kausa kopvērtējumā,'' tā pats sportists.

Uzrādot rezultātu 15:28 minūtes, Oskars Gailišs izcīnīja trešo vietu, zaudējot Krievijas sportistam S.Pudovam 33 sekundes un itālim M.Pittakolo – 28 sekundes. .Līdz ar to tika izcīnīta arī trešā vieta šī Eiropas kausa kopvērtējumā.

No Serbijas Oskars dosies uz Prāgu, kur no 26.-27. septembrim norisināsies nākamais posms.