Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Snikus devies uz Holandi pēc ceļazīmes uz Riodežaneiro

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Snikus devies uz Holandi pēc ceļazīmes uz Riodežaneiro
Rihards Snikus
Foto: www.leflatvia.lv

Latvijas talantīgais paralimpiskās iejādes sportists Rihards Snikus šodien, 19.janvārī, devās uz Holandi, kur kopā ar savu uzticamo zirgu King of the Dance un trenerēm Darju Tihomirovu un Olgu Šelleri piedalīsies paralimpiskās iejādes sacensībās, kas ir pēdējais pieturas punkts pirms Riodežaneiro Paralimpiskajām spēlēm 2016.gada septembrī.

Papildus izsludinātās sacensības, kas no 21. līdz 23.janvārim norisināsies Holandē, ir pēdējais kvalifikācijas turnīrs, kurā Rihardam Snikum obligāti jāpiedalās. Lai gan šobrīd Rihards reitingā ir pietiekami augstu, lai Riodežaneiro normatīvs būtu jau izpildīts, konkrētās sacensības jāapmeklē, lai viņš savu reitinga vietu saglabātu.

Holandē Snikus startēs divās disciplīnās – Team test un Individual, bet, ja Riharda starti būs veiksmīgi abās šajās disciplīnās, viņam tiks dota iespēja startēt arī trešajā – Freestyle jeb brīvā stila kategorijā.

Latvijas Paralimpiskā komiteja izsaka milzīgu paldies A/S "Latvijas Valsts meži", zirga King of the Dance īpašniecei Irīnai Andrusai, kā arī "Tīraines staļļiem". Tāpat pateicamies arī bankai Citadele un visiem akcijas "Viņi var. Vai varam mēs?" ziedotājiem, bez kuru atbalsta Rihards uz šīm sacensībām nebūtu varējis doties. Atgādināsim, ka Latvijas Paralimpiskās iejādes komanda uz Holandi devusies ar "Ford" busiņu, kuru mums sagādājusi "Inchcape Motors Latvia". Paldies, kopā mūsos ir spēks!

Izmantotie resursi:
lpkomiteja.lv

  +2 [+] [-]

, 2016-01-19 16:04, pirms 8 gadiem
Lai veicas!