Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Līvānos starptautiskais turnīrs sēdvolejbolā

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē Līvānos starptautiskais turnīrs sēdvolejbolā
Foto: Latvijas Paralimpiskā komiteja

12. un 13. decembrī Līvānos tiek organizēts 12. starptautiskais turnīrs sēdvolejbolā "Līvānu kauss 2016", kurā piedalīsies arī Latvijas izlase. Turnīra ietvaros notiks Baltijas līgas fināls un Latvijas sēdvolejbola trīsdesmit gadu jubilejas svinības.

Latvijas vīriešu izlase sēdvolejbolā ir aizvadījusi pašu apjomīgāko un raženāko sezonu ar iespaidīgu treniņu procesu un līdzdalību 11 starptautiskos turnīros. Sezonas galvenais starts Eiropas čempionāta nebija tik veiksmīgs, kā bija gaidīts, bet darbs ir ieguldīts un tam jāatnes rezultāts tuvākā nākotnē.

Latvijas paralimpiskā izlase sēdvolejbolā ar nepacietību un cerībā gaida jaunu spēlētāju iesaistīšanos komandā. Katru nedēļu otrdienās un ceturtdienās notiek treniņnodarbības O.Kalpaka TDP sporta zālē Skrindu ielā 1.

Turnīra organizētāji pateicas Līvānu novada domei, Līvānu novada uzņēmēju, sponsoru, arī Latvijas Paralimpiskās komitejas atbalstam, kā arī Latvijas izlase sēdvolejbolā izsaka vissirsnīgāko pateicību atbalstītājiem Latvijas izglītības un zinātnes ministrijai, SIA „LDZ ritošā sastāva servisam”, A/S „Latvijas gāze”, Pašvaldībām Jelgavas, Ozolnieku, Talsu, Ropažu, Līvānu, par ātru un veiksmīgu transportēšanos jāpateicas FORD vadībai un kolektīvam.

Sēdvolejbola turnīrs risināsies Līvānu 1. Vidusskolas jaunajā sporta zālē, sacensību atklāšana un sākums sestdien 12.decembrī plkst.11.00.

Turnīrā piedalīsies 11 sēdvolejbola komandas no Krievijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Latvijas.

Latvijas izlase sēdvolejbolā
Uldis Ektermanis (Rīga)
Vadims Skoriks (Rīga)
Aleksandrs Vivčariks (Rīga)
Dmitrijs Pavlovs (Rīga)
Andrejs Filipavičs (Rīga)
Aleksejs Berķis (Vangaži)
Juris Sprukts (Rīga)
Boriss Jeparovs (Ropaži)
Aleksandrs Ronis (Jelgava)
Vadims Landiševs (Rīga)
Sergejs Popovs (Rīga)
Aleksandrs Martinovs (Rīga)

Treneris: Andris Ulmanis