Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:295, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Lāzerpeintbols Rīgā - aktivitāte, ko Tu novērtēsi

Lāzerpeintbols Rīgā - aktivitāte, ko Tu novērtēsi
Foto: GUNSnLASERS.lv

Lāzera peintbols ir viena no šī brīža populārākajām aktivitātēm gan bērnu, gan pieaugušo vidū. Tā ir iespēja aktīvi atpūsties un gūt pozitīvu azartu un prieku, kas sagādās neaizmirstamas atmiņas. Kas jāzina par šo spēli?

Lāzerpeintbols Rīgā un citviet

Lāzera peintbols jeb lasertag vai lāzertags ir līdzīgs peintbolam, taču trāpījums nav sāpīgs. Tieši tāpēc šo spēli izvēlas arī bērnu un sievietes.

Raksturīgākās šīs spēles iezīmes:
● trāpījums jūtams tikai ar vieglu vibrāciju;
● lāzeris un vibrācija nav kaitīga veselībai;
● trāpījums ir precīzs līdz pat 200 metriem;
● spēlēt var jau no 4 gadu vecuma;
● precizitāti neietekmē laikapstākļi;
● sistēmā tiek uzskaitīti individuālie un komandas rezultāti;
● nav iespējams šmaukties
● piemērota bērnu, vecpuišu un vecmeitu ballītēm, kā saliedēšanās spēle ar kolēģiem vai vienkārši kā atpūta draugu un ģimenes lokā.

Daudzi, kas vienu reizi izmēģinājuši, labprāt spēlē atkārtoti. Līdz ar to lāzera peintbols kļūst pat par hobiju un brīvā laika pavadīšanu ar draugiem. Kur spēlēt?

Lāzerpeintbols Rīgā GUNSnLASERS izklaides parkos

GUNSnLASERS ir labākais lāzerpeintbols Rīgā, jo visi parki ir ļoti dažādi. Klienti pēc spēlēm ir apmierināti un nāk spēlēt atkārtoti, kā arī iesaka parku saviem draugiem un paziņām.

Lielākais iekštelpu parks Baltijā

GUNSnLASERS Juglas parks ir ne tikai lielākais laser tag Rīgā un Latvijā, bet visā Baltijā. Laukuma kopējā platība ir vairāk nekā 4200 m2, kas ierīkots kādreizējā Juglas Manufaktūras rūpnīcā. Tas spēlei piešķir papildu adrenalīna devu.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Spēlēt gribētāji iecienījuši Juglas parku ne tikai lielās platības dēļ, bet arī tādēļ, ka:
● spēlēšanai pieejami 2 laukumi;
● vienā laukumā atrodas 30m liela lidmašīna ar slepeniem tuneļiem;
● kā slēpņi izveidotas divstāvu būves, no kurām ērti pārredzēt visu laukumu;
● pieejama bezmaksas autostāvvieta;
● spēles vada draudzīgi, azartiski un profesionāli instruktori;
● pieejamas istabas ar galdu un krēsliem nesteidzīgai atpūtai pēc spēles;
● spēlēt var gan dienā, gan naktī, kā arī ziemā.
Izpēti Juglas lāzertag laukumu šeit un reģistrē spēli kopā ar draugiem vai darba kolēģiem!

Parks pirmajā Elektrospēkstacijā Rīgā

Ja ir vēlme uzspēlēt lāzertag urbānā vidē pašā Rīgās centrā, vērts izmēģināt GUNSnLASERS Andrejostas laukumu!

Andrejostas parkā:
● ir divi lāzertag laukumi ar kopējo platību 1,1ha
● visi laukumi izgaismoti un piemēroti spēlēšanai arī diennakts tumšajā laikā;
● Atrodas vairākas rūpnieciska stila ēkas;
● pieejama bezmaksas autostāvvieta;
● pieejamas labiekārtotas piknika vietas ar nojumi, galdu un soliem;
● spēles vada pieredzējuši un atsaucīgi instruktori.

Lāzerpeintbols Rīgā, pašā pilsētas centrā, ir ērts nokļūšanai gan ar savu automašīnu, gan sabiedrisko transportu.

Iespaidīga tranšeja

Lāzera peintbola laukumos ir novietoti dažādi slēpņi, piemēram, milzu spoles, mājiņas ar logiem, smilšu maisi u.c. Īpašu realitātes izjūtu sniegs aptuveni 1,5m dziļa tranšeja ar vairākām ejām. Tajā var negaidīti pārsteigt pretinieku vai novērot ieņemto bāzi. Spraiga cīņa garantēta!

Foto: GUNSnLASERS.lv

Aplūko vairāk bilžu un video par Andrejostas laukumu te!

Plašs laukums Mežaparkā

Ja vēlies izbaudīt spēli itkā ārpus pilsētas kņadas, lielisks lāzerpeintbols Rīgā ir Mežaparkā. Meža vide, koki un nelieli uzkalni ar ielejām rada piemēroti vidi pilnvērtīgai atpūtai pēc darba vai nedēļas nogalēs un svētku dienās.

GUNSnLASERS Mežaparka izklaides parks:
● ātrodas patīkamā vietā
● ietver pavisam 5 spēles laukumus, no kuriem divi ir apgaismoti;
● ierīktos kādreizējā PSRS militārā bāzē ar reālu pazemes bunkuru un dzelzceļa peronu;
● piedāvā plašu bezmaksas stāvvietu;
● ir ērti sasniedzams ar auto vai sabiedrisko transportu;
● piedāvā piknika vietas ar nojumi, soliem un galdu - pirms un pēc spēles, kā arī tās starplaikā vari iestiprināties ar atspirdzinošiem dzērieniem un uzkodām.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Spēļu vadītāji jeb instruktori vienmēr padomā par interesantām misijām, lai visu spēles laiku uzturētu jautrību un pozitīvu sacensību garu. Uzzini vairāk par Mežaparka laukumu, apmeklējot mājaslapu!

Aizraujošam pasākumam

Kādu īpašu notikumu atzīmē GUNSnLASERS lasertag laukumos, jo patīkamas emocijas saglabāsies vēl ilgi pēc spēles, radot gandarījumu gan pašam, gan ciemiņiem.

Bērnu ballītes, ko novērtēs visi viesi

Bieži vecākiem ir jautājums, kur nosvinēt bērna dzimšanas dienu, lai būtu jautri un interesanti, bet nenāktos pašiem veltīt daudz laika organizēšanas darbiem. Lūk, lāzerpeintbols Rīgā ir piemērota ideja - kamēr bērni izklaidējas, vecāki var atpūsties piknika vietā un baudīti līdzi paņemtos našķus.

Reizēm arī paši vecāki iesaistās spēlē, redzot, cik jautri laiku pavada bērni. Tā ir viena no lāzertaga priekšrocībām - var spēlēt ikviens, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Azartiska būs misija “Mazie pret lieliem”, kuras laikā lielākam bērnu skaitam jācenšas uzvarēt mazāks skaits pieaugušo.

Drošība 1. vietā

Par to vecāki var neuztraukties, jo visu spēles laiku ar bērniem kopā būs pieredzējis un zinošs instruktors. Viņa pārziņā ietilpst:
● noteikumu izskaidrošana;
● ekipējuma iedošana un palīdzēšana to uzvilkt un lietot;
● misiju došana;
● jautrības garantēšana;
● kārtības nodrošināšana spēles laukumā.

Ikviens GUNSnLASERS laukums ir sakopts un iekārtots pārdomāti. Ja vecāki vēlas, paši var piedalīties spēlē vai vērot norisi no malas. Kāds ir optimālais spēlētāju skaits vienā pasākumā?

Spēlētāju skaits vienā spēlē

Par konkrētu spēlētāju skaitu nav viennozīmīgas atbildes - spēlēt var neliela draugu kompānija vai milzīgs uzņēmums ar lielu darbinieku skaitu. Ja ir ļoti liels spēlētāju skaits, iespējams dalīt četrās komandās un spēlēt pa diviem laukiem. Uz lāzertag nav attiecināms teiciens “Jo vairāk dalībnieku jo labāk”. Interesanta spēle var būt arī četriem cilvēkiem, spēlējot komandā pa divi. Ja tomēr neizdodas nokomplektēt savu komandu vai vēlies izmēģināt savus spēkus apmēram 12 cilvēku komandā, piedalies atvērtās jeb publiskās spēlēs!

Foto: GUNSnLASERS.lv

Atvērtās spēles

Lāzerpeintbols Rīgā spēlējams kopā arī ar citiem, jo ne vienmēr ar draugiem vai kolēģiem iespējams vienoties par visiem ērtāko laiku, lai uzspēlētu. Atvērtās spēles nozīmē jautrību un lieliski pavadītu laiku, kad ne tikai kārtīgi izkustēties, bet arī iepazīt jaunus cilvēkus.

Šādus pasākumus GUNSnLASERS rīko katru mēnesi, tādēļ seko līdzi grafikam mājaslapas bloga sadaļā! Ņemot vērā, ka vietu skaits vienā publiskā spēlē ir ierobežots, reģistrējies, rakstot uz e-pasta adresi info@gunsnlasers.lv!

Foto: GUNSnLASERS.lv

Kurš no Tavas komandas uzvarēs?

Vai esi pārliecināts par savu veiklību, stratēģisko domāšanu un spēju sadarboties komandā? Tad izaicini draugus uz lāzertag spēli!

Pēc spēles katrs dalībnieks saņems individuālus un komandas rezultātus. Tādā veidā varēsiet noskaidrot, kurš no jums ir bijis:
● snaiperis;
● kamikaze;
● iznīcinātājs;
● kareivis u.c.

Spēle būs vienlīdz interesanta gan tiem, kas to izmēģina pirmo reizi, gan atkārtoti, jo spēles norisi nav iespējams paredzēt. Turklāt, instruktori regulāri papildina misiju klāstu, kā arī ekipējumu.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Lāzerpeintbols Rīgā - atpūta un piedzīvojums, ko atcerēsies mūžam. Kas zina, varbūt drīz šī aktivitāte kļūs par Tavu hobiju? Lai rezervētu spēli:

● ienāc GUNSnLASERS mājaslapā un spied uz pogas “Pieteikt spēli”;
● raksti ziņu uz e-pastu info@gunsnlasers.lv;
● zvani pa tālruņa numuru +371 27274646;
● raksti vēstuli Facebook lapā.

Piedzīvo ko īpašāku nekā parasti, gūstot neaizmirstamu lāzerpeintbola spēles pieredzi!


Eiropas zinātnieku naktī LSPA darbosies 7 sporta zinātnes darbnīcas

Šo piektdien - 28. septembrī, Latvijā risināsies Eiropas Zinātnieku nakts, kurā vairāk nekā 50 zinātniskās institūcijas interesentus iepazīstinās ar dažādu pētniecisko virzienu darba noslēpumiem. Arī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (LSPA) jau trešo gadu piedalīsies pasākuma norisē un piedāvās apmeklētājiem ievingrināt roku 7 sporta zinātnes darbnīcās. Jaunieši un viņu vecāki, studenti, sporta draugi un citi interesenti aicināti LSPA centrālajā ēkā (Rīgā, Brīvības gatvē 333) no pulksten 18.00 līdz 23.00.
Normunds Tomsons
Trenažieru zāles instruktors, personāltreneris, Latvijas absolūtais čempions, pasaules čempions (2007. un 2008. gadā) un Eiropas čempions (2008. gadā) ārmrestlingā.

Normunda Tomsona ieteikumi tiem, kam pāri 45

45 gadi ir vecums, kurā ievērojami paaugstinās risks saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām. Īpaši tas attiecas uz vīriešiem, kuri diemžēl biežāk nekā sievietes ar šīm slimībām mēdz slimot salīdzinoši agrākā vecumā. “Veselības Fabrikas” trenažieru zāles instruktors un vairākkārtējais čempions ārmrestlingā Normunds Tomsons dalās ar ieteikumiem, ko darīt, lai pēc 45 gadu vecuma mazinātu risku saslimt sirds un asinsvadu slimībām un izdotos kļūt par ilgdzīvotāju.