Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Bīstamākais līkums Talsu rallijā

Viens no līkumiem Talsu rallijā izrādījās īpaši bīstams - daudzas ekipāžas tajā pieļāva kļūdas un izbrauca no trases, citām izdevās veiksmīgi atgriezties uz ceļa, bet citi sportisti prom tomēr netika.

, 2017-05-22 07:29, pirms 7 gadiem
Leģenda stāsta ka dažas mašīnas joprojām ir tajā grāvī.
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
2

Sesks: "Kļūdas un izaicinājumi vienmēr piedāvā iespēju mācīties"

Eiropas Rallija čempionāta (ERC) otrais posms Kanāriju salās bija šīs sezonas pirmais “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā pilota Mārtiņa Seska asfalta rallijs ar jauno “Sports Racing Technologies” apkalpoto “Toyota Yaris GR Rally2” automašīnu un “MRF Tyres” riepām. Atšķirībā no pērnā gada, kad ekipāža Kanāriju salu rallijā pirmoreiz uz asfalta startēja ar “Škoda Fabia RS Rally2” automašīnu, prata visai ātri adaptēties un finišēt līderu desmitniekā, starts šajā nedēļas nogalē  bija mazāk veiksmīgs.
Mārtiņš Sesks / Renārs Francis
7

Kanāriju salu ERČ rallijā Sesks/Francis izcīna 23.vietu

Ar franču sportista Joana Bonato uzvaru svētdien noslēdzās Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms, kas notika Kanāriju salās. Mārtiņš Sesks un Renārs Francis finišēja 23.vietā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally
1

Seska ekipāžai neveiksmīga Kanāriju salu rallija pirmā pilnā diena

LETA. Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis piektdien aizvadīja neveiksmīgu Eiropas rallija čempionāta (ERC) Kanāriju salu rallija pirmo pilno dienu.