Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Slidenie Montekarlo rallija ceļi braucējus nesaudzē, Hanninens ietriecas kokā

Video: Slidenie Montekarlo rallija ceļi braucējus nesaudzē, Hanninens ietriecas kokā
Sebastjēna Ožjē neveiksme

Piedāvājam pasaules rallija čempionāta oficiālo atskatu uz Montekarlo rallija piektdienas ātrumposmiem, pēc kuriem vadībā ir "Hyundai" pilots Tjerī Noivils. Viltīgie Francijas Alpu ceļi, kas daudzviet ir apledojuši, nesaudzēja pat spēcīgākos - grāvī ieslīdēja "M-Sport" pilotu Sebastjēna Ožjē un Elfina Evansa ekipāžas, avāriju piedzīvoja "Citroen" komandas līderis Kriss Mīke, bet kokā ietriecās Juho Hanninen no jaunās "Toyota" komandas. Ožjē pēc neveiksmes gan spēja pabraukt ļoti ātri un no devītās vietas pacēlās uz otro, kamēr tikai 0.3 sekundes pēc veiktiem astoņiem ātrumposmiem atpaliek komandas biedrs Ots Tanaks, lai gan igaunim pēcpusdienā bija problēmas ar ātrumkārbu.


Foto: Toms Paipals

Šo svētdien Rīgā startēs Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta jaunā sezona

Svētdien, 5. maijā, Rīgā, Biķernieku trasē gaidāma Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta sezonas atklāšana. Pirmajā posmā uz starta stāsies ātrākie braucēji astoņās dažādās ieskaites klasēs.
Foto: Autocross.lv

Folkreisa vasaras sezona iesākas ar Gabrāna uzvaru

Nedēļas nogalē, 28. aprīlī, Folkreisa un Krosa komisijas kausa autokrosa braucēji sabrauca Smiltenē, Tepera trasē. Sākās Latvijas vasaras krosa sezona. Folkreisa finālā uzvarēja Ivo Gabrāns, bet autokrosā pirmo vietu izcīnīja Toms Freimanis.
Uzvarētāja Krisa Mīkes ekipāža. Foto: Hyundai Portugal

Stūrmanis Ivo Pūķis turku pilota ekipāžā aizvadījis Portugāles rallija čempionāta posmu

Nedēļas nogalē tika aizvadīts Eiropas kausa izcīņas (ERT) pirmais posms un Portugāles čempionāta trešais posms "Rali Terras d'Aboboreira", kas noslēdzās ar bijušā WRC pilota Krisa Mīkes uzvaru. Turku pilota Cana Alakoča ekipāžas stūrmanis šajās sacensībās bija Ivo Pūķis.