Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Pamatīgu kritienu piedzīvo Dakaras rallija ātrākā sieviete

Piedāvājam dažādu avāriju apkopojumu no iepriekšējām dienām Dakaras rallijā. Fiksēta gan baltkrievu smago auto ražotāja "MAZ" komandas pilota Siarheja Vjazoviča ekipāžas apgāšanās, gan Dakaras ātrākās sievietes Laijas Sancas kritiens. Video otrajā daļā apskatāmas aizvadītās nedēļas avārijas arī no citām motoru sporta sacīkstēm. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=6Kv...

Māris Līcis. Foto: Sascha Meyer

Līcis uzsācis Eiropas autokrosa čempionāta sezonu "SuperBuggy" klasē

Vācijā, Zēlovas trasē startējis Eiropas autokrosa čempionāts, kura nākamie posmi notiks Baltijas trasēs Mūsā un Vilkičos. Pirms pašmāju posmiem uz cīņu devās arī Latvijas braucējs Māris Līcis, SuperBuggy klases sacīksti noslēdzot ar startu finālā.
Foto: Dace Jsnova, 4rati.lv

Iespēju aizvadīt sezonu minirallijā iegūst Gothardsona/Runča ekipāža

Sporta kompleksā "333" gāja patiešām karsti – gan tāpēc, ka daba bija palutinājusi ar gandrīz jau vasarīgi siltu dienu, gan tāpēc, ka šeit norisinājās projekta "No Budget Racing" fināla sacensības. Pēc divām atlases kārtām finālam izvirzītās desmit jaunās ekipāžas visas dienas garumā mērojās spēkiem dažādos ar autosportu saistītos pārbaudījumos, lai noskaidrotu, kuri saņems galveno balvu – BMW automašīnu (nu jau zināmu kā "Zelta raķete") un pilnībā apmaksātu dalību šī gada "Latvijas kausa izcīņas minirallijā" sezonā.
Kalvja Blūma ekipāža. Foto: Alfonsas Rakauskas

Latviešu ekipāžām panākumi Visaginas rallijā

Aizvadītās nedēļas nogalē, 4. maijā, norisinājās Lietuvas rallijsprinta čempionāta otrais posms "Rally Visaginas", kurā piedalījās un godalgotas vietas guva arī latviešu braucēju pārstāvētas ekipāžas.