Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Skatītāji izstumj Bergmaņa/Pūķa ekipāžu atpakaļ trasē

Ne bez piepūles skatītājiem rallijā "Sarma" izdevās palīdzēt atgriezties trasē Edija Bergmaņa/Ivo Pūķa ekipāžai, kas vienā no ātrumposmiem bija noslīdējusi no ceļa, mašīnai apgāžoties uz sāniem. Sportisti sasniedza finišu un bija ļoti pateicīgi par sniegto palīdzību.


, 2024-02-12 08:05, pirms 3 mēnešiem
Video var atpazīt Jeru puišus👍💪
Emīls Blūms/Didzis Eglītis. Foto: Raimonds Volonts

Millers: ''Rallijs ''Cēsis'' ar atvērtām rokām sagaidītu Igaunijas čempionāta dalībniekus''

Kā atklājis rallija ''Cēsis'' organizators Māris Millers, tad rallijs ''Cēsis'' tikai priecātos, ja varētu uzņemt Igaunijas čempionāta posmu rallija ''Cēsis'' ietvaros, kas pulcētu ļoti daudz ekipāžas.
Māris Līcis. Foto: Sascha Meyer

Līcis uzsācis Eiropas autokrosa čempionāta sezonu "SuperBuggy" klasē

Vācijā, Zēlovas trasē startējis Eiropas autokrosa čempionāts, kura nākamie posmi notiks Baltijas trasēs Mūsā un Vilkičos. Pirms pašmāju posmiem uz cīņu devās arī Latvijas braucējs Māris Līcis, SuperBuggy klases sacīksti noslēdzot ar startu finālā.
Foto: Dace Jsnova, 4rati.lv

Iespēju aizvadīt sezonu minirallijā iegūst Gothardsona/Runča ekipāža

Sporta kompleksā "333" gāja patiešām karsti – gan tāpēc, ka daba bija palutinājusi ar gandrīz jau vasarīgi siltu dienu, gan tāpēc, ka šeit norisinājās projekta "No Budget Racing" fināla sacensības. Pēc divām atlases kārtām finālam izvirzītās desmit jaunās ekipāžas visas dienas garumā mērojās spēkiem dažādos ar autosportu saistītos pārbaudījumos, lai noskaidrotu, kuri saņems galveno balvu – BMW automašīnu (nu jau zināmu kā "Zelta raķete") un pilnībā apmaksātu dalību šī gada "Latvijas kausa izcīņas minirallijā" sezonā.