Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Lēbs atgriežas rallijā

Pasaules rallijkrosa čempionāta un rallijreida sacensību dalībnieks Sebastjēns Lēbs novembra beigās stāsies uz starta Francijas asfalta rallija čempionāta posmā "Rallye du Var", kur startēs ar "Peugeot 306 Maxi" automašīnu, bet viņa stūrmanis būs Daniels Elena. Lai labāk sagatavotos startam šajā rallijā, deviņkārtējais WRC čempions aizvadījis testus, kuru norisē piedāvājam ielūkoties. Jāpiemin, ka šogad Lēbs jau braucis divos rallijos, kur stenogrammu viņam lasīja sieva Severīne Lēba, un abas reizes izdevās uzvarēt. Savukārt ar savu WRC laiku pārinieku Elenu viņš pēdējo reizi stājies uz starta 2015. gadā Montekarlo rallijā. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=HbT...

Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Sesks: "Kļūdas un izaicinājumi vienmēr piedāvā iespēju mācīties"

Eiropas Rallija čempionāta (ERC) otrais posms Kanāriju salās bija šīs sezonas pirmais “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā pilota Mārtiņa Seska asfalta rallijs ar jauno “Sports Racing Technologies” apkalpoto “Toyota Yaris GR Rally2” automašīnu un “MRF Tyres” riepām. Atšķirībā no pērnā gada, kad ekipāža Kanāriju salu rallijā pirmoreiz uz asfalta startēja ar “Škoda Fabia RS Rally2” automašīnu, prata visai ātri adaptēties un finišēt līderu desmitniekā, starts šajā nedēļas nogalē  bija mazāk veiksmīgs.
Mārtiņš Sesks / Renārs Francis
7

Kanāriju salu ERČ rallijā Sesks/Francis izcīna 23.vietu

Ar franču sportista Joana Bonato uzvaru svētdien noslēdzās Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrais posms, kas notika Kanāriju salās. Mārtiņš Sesks un Renārs Francis finišēja 23.vietā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally
1

Seska ekipāžai neveiksmīga Kanāriju salu rallija pirmā pilnā diena

LETA. Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis piektdien aizvadīja neveiksmīgu Eiropas rallija čempionāta (ERC) Kanāriju salu rallija pirmo pilno dienu.