Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Duvāla stūrmanis veiksmīgi atlabst

Duvāla stūrmanis veiksmīgi atlabst
Lūk, kāda izskatījās mašīna pēc avārijas
Foto: www.rallybuzz.stagetimes.com

Jau šīs nedēļas beigās, pēc veiksmīgi pārciestās trešās operācijas, "Stobart" ekipāžas stūrmanis Patriks Pivato varētu pamest Sapporo slimnīcu, lai dotos uz savām mājām un turpinātu ārstēšanos tur.

Atgādināsim, ka šī smagā avārija notika piecus kilometrus pēc sestā posma starta. Duvāls ar stūrmaņa pusi ieskrēja metāla barjerās, kur vissmagākais trieciens bija tieši Pivato. Trasē nekavējoties devās mediķi, kuri abus sportistus nogādāja slimnīcā. Lai apturētu iekšējo asiņošanu, Duvāla stūrmanim sākotnēji veica iegurņa operāciju, bet vēlāk ārsti operēja viņa lauzto lielo lielakaulu. Taču arī ar to vēl nebija gana, jo ārsti Pivato veica vēl trešo operāciju.

Tagad tuvāko stundu laikā tiks pieņemts lēmums, vai sportists varēs lidot uz mājām, vai nē. Pivato tagad ir nomodā un ārsti var pilnībā pārbaudīt viņa veselību. Ja stūrmanis uzskatīs, ka ir pietiekami vesels, lai pats varētu atgriezties mājās Francijā, tad vēl vienu iegurņa operāciju viņam tiks veikta tur.

"Stobart VK Ford World Rally Team" komandas pārstāvis teica: "Vakar operācija aizritēja labi un Pivato jūtas labi. Viņam vairs nav iekšējās asiņošanas un viņa asinsspiediens ir normāls. Dakteri uzskata, ka atveseļošanās rit veiksmīgi, tāpēc viņš nedēļas beigās varot lidot uz mājām."

Jāatzīmē, ka visu šo laiku kopā ar Pivato ir stūrmaņa sieva, kura atlidoja jau sestdien, kā arī Fransuā Duvāls.

Duvāla avārija:

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2008-11-05 19:30, pirms 15 gadiem
Cerams, kā šie divi sportisti spēs sēsties WRC autiņā atkal un uzrādīt labus rezultātus nākamsezon.
, 2008-11-05 21:02, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: Cerams, kā šie divi sportisti spēs sēsties WRC autiņā atkal un uzrādīt labus rezultātus nākamsezon.
Tādiem džekiem rallijs ir asinīs! Tikko piecelsies, tā būs mašīnā un aiziet!!!!
Elfins Evans. Foto: Honza Fronek

Evans: "Ņemot vērā jauno punktu sistēmu, par to nav nekāda atalgojuma"

Pēc aizvadītā Horvātijas WRC rallija Elfins Evans atzina, ka, ņemot vērā jauno punktu sistēmu, viņš, izcīnot otro vietu, ieguva "nulles atalgojumu".
Foto: Ivo Perševics / Robyworks

''M-Sport Ford'' vadītājs: ''Būs fantastiski redzēt Seska cīņu ar elites pilotiem savu fanu priekšā''

''Mārtiņam Seskam ir iespaidīgs CV un viņš ir ideāls kandidāts jaunajai programmai,'' saka ''M-Sport Ford'' komandas vadītājs Ričards Milleners.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.