Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pīlādžu kauss motokrosā šogad jaunā veidolā

Motokrosa sezona ir uzņēmusi pilnus apgriezienus un jau pēc nedēļas mēs redzēsim vienas no tradīcijām bagātākajām motokrosa sacensībām „Pīlādža kauss”, kas šosezon būšot sevišķi krāšņas pateicoties sportistu lielajam dalībnieku skaitam.

Sacensībās mēs redzēsim vadošos sportistus no Latvijas un Lietuvas, jo vienlaicīgi arī norisināsies „Biržai sadraudzību kausa” pirmais posms. Iespējams, ka šajās sacensībās mēs arī redzēsim sportistus no Igaunijas, kā arī citām valstīm.

Sacensības ir paredzētas 15 klasēs, no kurām prestižākās būs MX1, MX2 un Kvadri Open, bet tas nenozīmē, ka pārējās klasēs nebūs principiāla cīņa par katru metru.

Šogad arī ir ieguldīts liels darbs trases pārveidošanā un tajā ir parādījušies jauni elementi, kas padarīs sportistu cīņu vēl interesantāku trasē, un tā ir kļuvusi vēl paredzamāka arī skatītājiem. Trases starta taisne arī ir pārveidota un speciāli sagatavota pēc jaunām motokrosā pieņemtām tehnoloģijām, un tas padara visas rezultātus vēl neprognozējamākus.

Noteikti trasē redzēsim daiļā dzimuma pārstāves traucoties ar motokrosa motocikliem, un būs interesanti pavērot, vai visi vīri spēs apsteigt Ingu Pīlādzi, kurā šajā trasē ir apēdusi pudu sāls, un vienmēr uzrāda labus rezultātus.

Protams, kā jau ierasts „Stelpes trasē” būs iespējams baudīt vietējās kafejnīcas labumus, un garšīgo „Bauskas alu” ar vietējiem garšīgajiem pīrādziņiem.

Sacensību organizatori ir ļoti pacentušies un vēlas informēt sportistus, ka ir sarūpēti nopietni balvu fondi, kā arī ir paredzēti citi interesanti pārsteigumi sportistiem un skatītājiem.

Tā kā visiem, kuri vēlas pavadīt interesanti un jauki 6. jūnija svētdienu ir laipni aicināti apmeklēt Stelpi, Vecumnieku pag., jo tur būs ko redzēt, un gūsiet pozitīvus emocijas, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.


, 2010-05-28 11:08, pirms 14 gadiem
Lieliski
, 2010-05-28 12:33, pirms 14 gadiem
Stelpes trase ir tiešām patīkama!
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").