Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Foto: Blakusvāģu PČ posmā Spānijā Muceniekam pjedestāls, Stupelim - drāma

Pasaules čempionāta trešais posms blakusvāģu motokrosā, kas norisinājās Spānijā, dramatisks izvērtās Etjēna Baksa/Kaspara Stupeļa ekipāžai, kas uzvarēja pirmajā braucienā, bet otrajā sadūrās ar konkurentu motociklu un finišu bija spiesti sasniegt stumjot savu "kaujas zirgu". Tikmēr Jans Hendrikss/Elvijs Mucenieks ne bez grūtas cīņas tika pie pirmā pjedestāla sezonā. Foto: Rien Willems (rienwillems.nl)


Foto: EPA/ROMAN RIOS

15 kritienu Spānijas "MotoGP" sprinta sacīkstēs uzvaru svin Horhe Martins

Spānijas ''MotoGP" pārliecinošu uzvaru sprinta sacīkstēs izcīnīja kopvērtējuma līderis Horhe Martins. Jāatzīmē, ka šī sacīkste atmiņā paliks ar 15 kritieniem.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.