Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Jonass Turcijas MXGP posmā izbrauc no trases un krīt

Pauls Jonass ar mainīgām sekmēm aizvadījis pirmo no diviem Turcijā notiekošajiem pasaules motokrosa čempionāta posmiem. Pirmajā braucienā MXGP klasē sportists sasniedza augsto trešo vietu un bija uzsācis cīņu par godalgām arī otrajā braucienā, tomēr vienā epizodē "Standing Constructor GasGas" komandas sportists izbrauca no trases un piedzīvoja kritienu. Piedāvājam atskatu uz sacensību spilgtākajiem notikumiem.

, 2021-09-06 11:58, pirms 3 gadiem
Tiešām nevar ielikt laiku, kad ir redzams Jonass?!

Ap 4:40.
, 2021-09-06 12:10, pirms 3 gadiem
Kaut kas nesalikās
, 2021-09-06 15:15, pirms 3 gadiem
Jonasam pa karjeru labi triku video savācās! Dikti žēl, ka atkal punktus nesavāca.
Andris Grīnfelds. Foto: Facebook.com/GrinfeldsAndris

Grobiņas mototriālā "Trial GP" klasē uzvar Einass un Grīnfelds

Divas dienas, 25. un 26. maijā, Grobiņā “Viking Trial” triāla trasē notika Latvijas čempionāta, Latvijas Amatieru čempionāta, Latvijas Junioru čempionāta un Latvijas Bērnu čempionāta otrais un trešais posms mototriālā.
Kārlis Sabulis. Foto: Andris Smilšarājs

Arī trešajā "Cross Country" posmā nepārspēts paliek Sabulis

25. maijā Stendes mototrasē aizvadīts Latvijas čempionāta un kausa trešais posms "Cross Country". Sacensībās startēja 117 dalībnieki no visām trīs Baltijas valstīm. Solo klases pārstāvēja 96 motosportisti, bet kvadru klasēs uz starta devās 21 dalībnieks.
Jēkabs Hudolejs. Foto: Kārli Saul

Eiropas čempionātā motokrosā MX85 klasē uzvar Hudolejs

Pagājušajā nedēļas nogalē, 25. un 26. maijā, Igaunijā, Pērnavā aizvadīts Eiropas čempionāta otrais posms MX65 un MX85 klasei un Eiropas čempionāta ceturtais posms MX Dāmu klasei. Igaunijā divu braucienu summā pirmo vietu MX85 klasē ieguva Jēkabs Hudolejs ("Rodeo MX"), aiz sevis atstājot igauņu motosportistu Lukasu Leoku un Tomu Dankertu ("Motosports Racing Team/Auseklis").