Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: PČ posmā Francijā Jonass aiz pjedestāla, Justam vāji rezultāti

Atskats uz pasaules motokrosa čempionāta desmito posmu, kas norisinājās svētdien Francijā, uzvaru MXGP klasē gūstot mājiniekam Romēnam Fevram, bet MX2 klasē - holandietim Džefrijam Herlingsam. Pauls Jonass šoreiz divu braucienu summā ceturtais, bet Roberts Justs punktus izcīnīja vien pirmajā braucienā, otrajā piedzīvojot vairākus kritienus un izstājoties. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=d_9...

Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Polijā notiks Ziemeļvalstu zonas Eiropas čempionāts motokrosā

4. un 5. maijā Polijas pilsētā Oborņikos notiks Eiropas čempionāta pirmais posms MX65 un MX85 klasei un Eiropas čempionāta trešais posms MX Dāmu klasei. No Latvijas uz šīm sacensībām ceļā devušies 20 šo trīs klašu dalībnieki, tai skaitā MX Dāmu klases mEiropas čempionāts MX65cc, MX85cc klasei ir sadalīts četrās Eiropas zonās – Dienvidaustrumu, Dienvidrietumu, Ziemeļaustrumu un Centrālajā. Latvija iekļauta Ziemeļaustrumu zonā, kurā ir Latvija, Lietuva, Igaunija, Ukraina, Polija, Somija, Zviedrija un Norvēģija. No šīm četrām zonām katrā klasē TOP 8 dosies uz finālu, kas 21. jūlijā norisināsies Čehijā.otosportiste, pagājušā gada Latvijas čempione Patrīcija Bērziņa.
Foto: WSC

Brāļu Lielbāržu ekipāža uzvar Igaunijā

Trešdien, 1. maijā, Igaunijas pilsētā Pelvā aizvadīts motokrosa seriāla "MX Liiga" otrais posms, blakusvāģu kategorijā uzvaru izcīnot Daniela un Bruno Lielbāržu ekipāžai. Startēja arī citi latviešu sportisti, Uldim Freibergam gūstot otro vietu "MX Pro" klasē.
Pauls Jonass. Foto: Standing Construct Honda

Šonedēļ Portugālē MXGP un EMX sacīkstes ar latviešu sportistu piedalīšanos

Šajā nedēļas nogalē, 4. un 5. maijā Portugālē, “Agueda” mototrasē norisināsies Pasaules čempionāta piektais un Eiropas čempionāta trešais posms morokrosā. Šajā posmā piedalīsies pieci latviešu motokrosisti – Pauls Jonass, Edvards Bidzāns, Kārlis Alberts Reišulis, Markuss Ozoliņš un Jēkabs Kubuliņš.