Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Vilemsens un Daiders triumfē otrajā PČ posmā pēc kārtas

Vilemsens un Daiders triumfē otrajā PČ posmā pēc kārtas
Daniels Vilemsens
Foto: motomaania.ee

Šodien Krievijā noslēdzies kārtējais pasaules čempionāta motokrosā blakusvāģiem posms un jau otro uzvaru pēc kārtas izdevies svinēt vairākkārtējam pasaules čempionam Danielam Vilemsenam, pie kura kulbā šobrīd sēž latvietis Lauris Daiders.

Apvienotā Nīderlandes un Latvijas ekipāža uzvarēja abos braucienos un posmā uzvarēja pārliecinoši, pārņemot vadību arī sacensību kopvērtējumā.

Otrie šajā posmā bija Joriss Hendrikss un Kaspars Liepiņš. Pirmajā braucienā viņi finišēja trešie, bet otrajā zaudēja vien Vilemsenam un Daideram. Trešie PČ posmā Krievijā beļģi – Jans Hendrikss un Tims Smeninkss, kuri abos braucienos finišēja ceturtajās vietās.

Tikmēr Etjēns Bakss (Nīderlande) un Kaspars Stupelis posma kopvērtējumā ierindojās 11. vietā. Pirmo braucienu viņi nepabeidza, bet otrajā finišēja trešie.

17.pozīciju posma kopvērtējumā ieņēma latviešu kantētājs Mārtiņš Antons kopā ar lietuvieti Ļutauru Varokoju. Viņi pirmajā braucienā ierindojās 18.vietā, bet otrajā - 15. pozīcijā. Šajā posmā nestartēja cita Latvijas ekipāža Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks.

PČ kopvērtējuma vadībā nu izvirzījies Vilemsens (324 punkti), kuram 18 punktus zaudē Bakss un Stupelis (306 punkti), bet trešie šobrīd ir jau pieminētie Hendrikss un Smeninkss.

PČ kopvērtējums pēc Krievijas posma:

VietaEkipāžaValstsPunkti
1.Daniel Willemsen-Lauris DaidersNED/LAT324
2.Etienne Bax-Kaspars StupelisNED/LAT306
3.Jan Hendrickx-Tim SmeuninxBEL278
4.Ben Adriaenssen-Sven VerbruggeBEL277
5.Joris Hendrickx-Kaspars LiepiņšBEL/LAT271
6.Valentin Giraud-Nicolas MussetFRA233

Izmantotie resursi:
 Sidecar Motocross Racing - WorldWide


, 2012-08-05 20:17, pirms 12 gadiem
Labakie kantetaji nak no Latvijas.
, 2012-08-05 21:32, pirms 12 gadiem
W W E rakstīja: Labakie kantetaji nak no Latvijas.
labrīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-06 07:50, pirms 12 gadiem
lonja rakstīja: Villītim beidzot normāls kantētājs!Uzreiz var redzēt,kā izmainījās rezultāti.Prieks,ka Villītis iet pēc 10. titula!
un Lauris peec pirmaa
, 2012-08-06 11:27, pirms 12 gadiem
Rupeiks/Mucenieks grib LV čempi šogad.
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
2

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: WSC
3

Lielbārži PČ blakusvāģu motokrosā uzvar arī sezonas otrajā posmā

LETA. Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Nīderlandē izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta ekipāžām otrajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
3

Jonass ieņem devīto vietu Spānijas MXGP posmā, uzvar mājinieks Prado

Šodien MXGP čempionāta posmā Spānijā devīto vietu divu braucienu kopvērtējumā ieņēma latvietis Pauls Jonass, kuram devītā un desmitā vieta braucienos. Abos braucienos uzvarēja Horhe Prado, kurš arī kļuva par jauno kopvērtējuma līderi.