Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Džordans: "Kādam jāpasaka Šūmaheram, lai dod iespēju citiem"

Džordans: "Kādam jāpasaka Šūmaheram, lai dod iespēju citiem"
Edijs Džordans
Foto: National Pictures

Bijušais F-1 komandas vadītājs, šobrīd britu televīzijas kanāla BBC komentētājs Edijs Džordans izteicies, ka septiņkārtējam pasaules čempionam Mihaelam Šūmaheram ("Mercedes") ir laiks doties atpūtā, lai atbrīvotu vietu citiem pilotiem.

"Šajā sporta veidā ir daudz čempionu. Kas attiecas uz Mihaelu Šūmaheru pašreizējā posmā, tad viņš jau ir vecs," sacīja Džordans. "Viņam bija savs laiks – esmu par to runājis atklāti un pietiekami ilgi. Savā laikā viņš bija ļoti veiksmīgs pilots."

Džordans uzsvēris, ka ir laiks Šūmaheram patiešām beigt karjeru: "Viņam tiešām jāparunā ar kādu, kas varētu Mihaelam pateikt, ka ir pienācis laiks dot iespēju citiem pilotiem."

Izmantotie resursi:
f1technical.net


Slēpts komentārs: BB Rally Team
, 2011-08-22 11:44, pirms 13 gadiem
Man arī Šumis patīk, bet kaut kā atgriešanās viņam nav izdevusies... nav vairs tas ideālais, ātrais Ferrari
, 2011-08-22 12:18, pirms 13 gadiem
Ja nu pasaulē ir kāds pilots, kurš līdz mūža beigām pēc savas patikas drīkstētu izvēlēties, piedalīties F1 vai nē, pagaidām citu variantu neredzu.
Turklāt MŠ piedalīšanās dod visnotaļ nozīmīgus plusus F1 popularitātē (tātad arī sponsoru reklāmu vērtības celšanā) visā pasaulē.
, 2011-08-22 12:23, pirms 13 gadiem
Ok, tiem, kas seko Šumahera un F1 gaitām kopš deviņdesmito gadu vidus, viņš paliks čempions vienmēr.

Bet tiem puikām un meitenēm, kas tikai tagad to sāk darīt, Šūmis nekad nebūs čempions un all time best. Un vienalga ko tētis, brālis stāstīs. Tagad paskatoties gonku, parasts vidusmēra braucējs.
, 2011-08-22 12:54, pirms 13 gadiem
senscore rakstīja: Ok, tiem, kas seko Šumahera un F1 gaitām kopš deviņdesmito gadu vidus, viņš paliks čempions vienmēr.

Bet tiem puikām un meitenēm, kas tikai tagad to sāk darīt, Šūmis nekad nebūs čempions un all time best. Un vienalga ko tētis, brālis stāstīs. Tagad paskatoties gonku, parasts vidusmēra braucējs.
Nesen šo biju minējis. Piemērs no futbola. Karjeras norietā Djego Maradona no 1992.-1997. gadam kopā guva tikai 14 vārtus. Nezinot viņa karjeru, var teikt - nekas īpašs. Slikts spēlētājs. Pastāv tāda lieta kā internets un grāmatas un tur var daudz uzzināt par viņa sasniegumiem.
Neatceros Maradonas ziedu laikus, bet neuzskatu, ka viņš bija parasts vidusmēra spēlētājs.
, 2011-08-22 13:07, pirms 13 gadiem
.............. rakstīja: Man arī Šumis patīk, bet kaut kā atgriešanās viņam nav izdevusies... nav vairs tas ideālais, ātrais Ferrari
Jā. Mašīnai ir milzu nozīme. Tas pats Batons. 2008. gadā (18. vieta), 2009. gadā - čempions.
, 2011-08-22 13:16, pirms 13 gadiem
Man Šūmis būs vienmēr čempions un šobrīd F1 sekoju līdzi tādēļ,kad viņš tur piedalās! Un ceru ka viņam būs iespēja pabraukt ar atrāku formulu!
, 2011-08-22 15:05, pirms 13 gadiem
Fcuk fof Eddie!
, 2011-08-22 15:14, pirms 13 gadiem
lai nu kam bet džordanam bija jāzin ka F1 ir liels bizness un šūmis piesaista mercedesa attribūtikai pircējus ar.....ī un kāda jēga dot citam iespēju, ja otrs komandas pilots arī nespēj uzvarēt......saprastu ja rosbergs uzvarētu vai vislaik tiktu uz pjedestāla.......tā ka mercedes neko pagaidām nevarētu iegūt ar pilota maiņu, jo augstāk pa 4.vietu konstruktoru kausā tā pat netikt.
, 2011-08-22 15:17, pirms 13 gadiem
Nu skaidrs edikam nepatika Schumi intervija pirms 20gadu jubilejas sacīkstes SPA, kur atklāti stāsta par debiju, nosacījumiem....un vēl dažādi sīkumi....
Михаэль Шумахер: Воспоминания о Спа накануне...
Kas atiecas uz tagadni, tad nau nekāds noslēpums, ka Schumi ir citi uzdevumi, komandas būve un attīstīšana.....
Lieki piebilst, ka Rosbergs 7 vietu ar tagadējo Mersi pielīdzina uzvarai gonkā....tāka tie kam neptīk Schumis dir....pie sliktiem un arī labiem sasniegumiem.....
Lai veicas...!!!
, 2011-08-22 16:45, pirms 13 gadiem
senscore rakstīja: Ok, tiem, kas seko Šumahera un F1 gaitām kopš deviņdesmito gadu vidus, viņš paliks čempions vienmēr.

Bet tiem puikām un meitenēm, kas tikai tagad to sāk darīt, Šūmis nekad nebūs čempions un all time best. Un vienalga ko tētis, brālis stāstīs. Tagad paskatoties gonku, parasts vidusmēra braucējs.
Kur nu vēl labāk pateikt!
, 2011-08-22 20:52, pirms 13 gadiem
nu Shumis deva iespeeju citiem kuri to arii izmantoja - atnaaca atpakalj nosleedza liigumu - un kaa jauvinsh pats vairraakaart teica tad triis gadu liigumu vinsh izpildiishot - cepuri nost viira priekshaa - peec liiguma beigaam.. tur jaa shaubu nau... diezvai vajadzeetu vinjam to pagarinaat un turpinaat kulstiities... ja vien.. naakamsezon mershi nepaliek vaajpraataa aatri un shumis neciiniisies par top3 regulaari ...
, 2011-08-24 09:05, pirms 13 gadiem
Gunijs rakstīja: Kas atiecas uz tagadni, tad nau nekāds noslēpums, ka Schumi ir citi uzdevumi, komandas būve un attīstīšana.....
šos uzdevumus viņš pildīja Ferrari pēc pirmās aiziešanas- kā rezultātā Raikonenam F1 galīgi piegriezās
Bet ja nopietni, tad ar to ir jānodarbojas trases malā. Citādi par pilotiem būtu visu komandu tehniskie direktori. Trasē cīnās par uzvarām, nevis jāatūnē mašīna.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.