Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Arī Malaizija vēlas rīkot nakts posmu

Arī Malaizija vēlas rīkot nakts posmu
Vai arī Malaizijā F-1 piloti brauks naktī?

Jau ziņojām, ka šogad 28.septembrī Singapūrā pirmo reizi F-1 vēsturē notiks nakts sacensības, taču jau tagad ir zināms, ka arī Malaizija nākamajā gadā vēlas rīkot nakts sacīkstes.

Sepangas trases priekšsēdētājs Datuks Mokzans Mahathirs ir paziņojis, ka viņš grib, lai 2009.gada sezonā Malaizijā, Sepangas trasē, tiktu aizvadītas nakts sacensības.
''Mūsu mērķis ir nākamajā gadā braukt naktī, tāpēc tagad tie paši konsultanti, kas gatavos nakts sacensības Singapūrā, strādās arī ar mums. Mēs centīsimies koncentrēties uz to, lai apgaismojums vairāk būtu arī ārpus trases, nevis kā Singapūrā, kur tas vairāk tiks koncentrēts uz pašu trasi."

''Red Bull'' komandas pilots Deivids Kulthards atzina, ka uzticēsies FIA lēmumam. ''Esmu pārliecināts, ka FIA noteiks tos kritērijus, cik apgaismes ierīcēm jābūt. Ja tie tiks ievēroti, tad mēs tur brauksim. Ja paskatāmies no otras puses, tad tas ir labs mārketings, kas organizatoriem dos lielu peļņu. Lai arī cik daudz tagad nerunātu, beigās tāpat būs kārtējais ''Grand Prix'' posms, tikai tas notiks tumsā.''

Izmantotie resursi:
www.autosport.com


, 2008-01-22 16:40, pirms 16 gadiem
Varbūt visus posmus pārtaisīt par nakts gonkām?

Šitā ideja ir riktīgi sviestaina. Tiešām negribētu būt to pilotu vietā, kam vajadzēs braukt šādos apstākļos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okons varētu zaudēt vietu "Alpine" sastāvā

Kā viena no skarbākajām versijām šobrīd parādījusies Estebana Okona iespējamā nomaiņa "Alpine" sastāvā ar citu pilotu. Lai gan šis scenārijs nešķiet ļoti ticams, šobrīd tiek baumots, ka jau nākamajā F1 posmā viņa vietā startēs testpilots Džeks Dūens, savukārt nākamgad franču pilota vietu varētu ieņemt Miks Šūmahers.